NewX4 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 To světelný "laser" vypadá fakt dobře :D .... Typo bych dal jinam ......... ale je to pěkné ....... btw : kdy si udelas neaky ten Avatár :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Poslední pokus .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Poslední ? ..... Mě se to nelíbí ... promiň ale fak ne :D ...... ta ženská je hnusná ...... a celé je to takové divné :D ........ a chybí mi tam typo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Poslední ? ..... Mě se to nelíbí ... promiň ale fak ne :D ...... ta ženská je hnusná ...... a celé je to takové divné :D ........ a chybí mi tam typo .... Nemusíš se omlouvat,já se pokaždé snažím udělat něco jiným stylem a někdy to dopadne takhle xDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 mě to zase tak hrozný nepřijde :) líbí se mi to co máš teď v sigu..je to takovej podobnej styl... (jen si myslim že to co máš teď v sigu je pěkný..ale kdyby tam byl/a někdo jinej než avatar tak by to bylo lepší...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Hmmm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 tak tohle se mi vůbec nelíbí...sorry..na první pohled to vypadá jako plesnivý :D tady to vypadá že si ěl render a jen přes to naplácal brushe bo já nevim co.. u toho žlutýho se mi líbí že to vypadá prostorově.. na těhlech bodech de vidět že je něco před ní i z ní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 :) lol .... Baba je už hezčí ... ale nevím ... mě se to nelíbí ... Sully je nej ...... zkus jinej styl ... tohle nevypadá zas nejlíp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Smelil sem to po kouskach od nedele mam rad decentni tuning bez nejakejch nadechu a vydechu mega kridel atd... odlesk od podlahy teprve udělám nechtělo se s tim uz drbat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Je to pěkný až na to oranžový sklo :(, ale základ je krásnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Pěkné ale máš tam toho málo ..... Takový sig z nudy .... je to low ja vim :) ae co aspon to sem dam .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Smack_ pěkný.. ale na to že říkáš že si to dělal tak dlouho tak si mohl spravit tohle.. http://2i.cz/2i/i/4bb2f603/f5e5e19777d51dd71263f8a9e04bcbf1/083f94be6d.f.png stačilo by to trochu rozmazat a soft brushem (černá barva, opacity kolem 15%) trochu přejet kolem okraje ať to vypadá že se to ohejbá dovnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 me se to libi, je to spravnej sig xD mozna jen , kdyby tam nebyla ta SPZka, nebo kdyby jsi do ni napsal nick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Layer: tvuj poslední sig je super,akorát to typo......pls,pošli PSD,chtěl bych něco zkusit...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 New sig : stock : http://www.wallpaperez.info/wallpaper/games/Rayman-Raving-Rabbids-2-1152.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 FB tady je to PSD http://www.edisk.cz/stahni/18913/TFU.psd_4.65MB.html newx4 pěkný ale víc se mi líbí tráboš :D Jinak jak se menuje to písmo kterym mas napsany to Rayman ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Jellyka -> http://www.dafont.com/jellyka-estrya-s-handwriting.font Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 http://cartman182.xdark.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 To Nepster: Psal sem že sem se začinal učit pracovat s PS protoze me to bavilo ne ze to delam dlouho a obrazek jaksi nejde otevřít :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Negto ..... nedělej furt to samé ..... (: .. zkus neco jine .... ale je to hezčí nez ta holka co mas ted v podpise .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Reinstalovat jsem systém,tak mám jeden balík C4D a jeden balík brushu :D Ale už si pomalu stahuju nové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Zkus dělat s perem xD ....... Sem zvedavy jak ti to vyjde s tema C4Dckama ... ja to zkusil 2x neslo mi to tak sem to uz nezkousel xDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 negto taky se mi to nelíbí...nejlelší je podle ěm tak bab s tim žlutym...k tomu zelenýmu sem se už vyjádřil... tenhle styl se mi moc nelíbí, když to děláš furt stejné... a mohl sis brushe, rendery, styly atd atd zálohovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.