NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 a nevíte jak se dělá to zesvětlení třeba toho blesku ???? :D nebo jak se to jmenuje ???? Jezis zajdi si na tutorials ... precti si nejake tuty / tam to urcite bude / ... a neptej se tu furt jak de**l E:// Nepster ... no proste me tam nesedi xDD Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 ten pohár sem tam nedával ten tam byl Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Smack - aha , dík ;) Inak hentam je použité asi 1-2 C4D .. a aj to iba na farby .. Väčšinou sú to textury ;) Kubi.90 - Myslíš Linear Dodge ? Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 já nevím jak se to jmenuje :D ale chcu to zjistit a chcu zjistit jak se to dělá Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 LaYeR -> Me se to nelibi .. sry ...... btw co to ma byt ?.... neaky wall ? ...... fakt je to hodne "low" (: Smack -> Toto je pekné .... jen ta pravá strana mi tam moc nesedí .. divné pozadí Citovat
Smack Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 To X4: To pozadi je takovy namesticko kde je socha Bena Franklina a prední je Philadelfsý muzeum kde rocky vybíhával schody :) :) Citovat
nepster Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 http://img709.imageshack.us/img709/2536/nepster.png x) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 http://img709.imageshack.us/img709/2536/nepster.png x) Az na ty 2 svetelne tečky je to pekné .....udelaj aj mensi verzi a hod to sem ....... Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Smack: dost zajímavý,ale dalo by se s tim vyhrát...třeba trochu nějakejch pěknejjch svítících C4D a odendat z prava to náměstí ;) pak by to byla bomba... Layer: sry,ale to fakt ne :blink: Nepster: bomba ;) Citovat
Guest LaYer Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 asi mam ted nejaky slaby obdobi :( Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 tak jsem jeste neco zkusil no ..XD snad je to lepsi nez ten raziel Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 To typo .. Ten Edí je moc tmavej ..... sig se mi nelibi sry ..... ale barvy jsou pěknéé xDD ..... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 achh :( ta pravda tak bolí :cry: XD co se da delat, to abych se polepsil.....:) jdu zkusit kazamu :wohow::cheesygrin: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 jj ted se budu opravdu snazit : ) EDIT:.....ale na tom edim sem se taky celkem snazil..XD:( i tutorials jsem cetl....ale nejak to jeste nemam zmakly ... Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 možná když příště nevybereš tak hrozný barvy :D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 tady je jenom par nenapadnych uprav ale docela se mi to libi xD edit: Frozen- nj trochu blaznivy XD ale ja ty barvy miluju XD Citovat
NewX4 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Proč to typo máš také hnusné ? dej si to na Nejostřejší ... bude to vypadat líp ..... jinak me se ten sig nelíbí ....... a moc ůprav tam nevidim .... k tomu nesnáším naruto ..... jak dlouho děláš v PS ?.... btw : du zkusit nějaký sig xDD Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 no v PS moc dlouho nedelam ale tutorialy jsem si procetl skrz na skrz....akorad to zatim jeste nemam moc zazity..... XD :) ale dik za krytiku... Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Yakuza měl si tu čáru přes ty oči smazat bylo by to lepší tady nějak začíná naruto xD Edit: mě se to nelíbí x( asi se s těma C4D renderama nenaučím x( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.