DarkTemplar Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Rooney - vidím že robíš futbalové signatury , tak ti dám pár rad .. Rob to v rozmeroch 500x200 , do pozadia dávaj napr. Futbalový štadión atd a na to nejaké textury .. Skús si nájsť nejaké forum , zamerané priamo na to ;) Citovat
playerPS Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 NewX4: Fakt pěkný, ta modrá se tam dost hodí. Rooney10: V tý druhý verzi máš Ř jiným fontem. Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 tak jsem zas neco dneska zkusil ... XD prijmam veskerou kritiku :) EDIT: dlouho si pokladam otazku jestli je nejakej rozdil ve funkcnosti mezi CS3 a CS4(ktery je lepsi?)......jaky mate vy? Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Jokeman ... typo uz je hezčí ... ale nelíbí se mi tam vpravo to C4Dcko bo co to je ....... btw : ja mam CS2 (: Citovat
Smack Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 další experiment se C4D renderama :) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 newx: diky za kritiku....je vubec nejaky rozdil mezi tema photoshopama krome cisla a vzhledu? :) smack: jakej photoshop mas ty? .... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 smack: diky.... jo a jinak ten sig je peknej...jak se jmenuje ten font jak si tam napsal : by smack ? diky Citovat
Guest LaYer Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 tak sem něco sešmoulil snad se vám to bude aspoň trošku líbit typo tam jeste dam ale nevim jaky pls poradte edit: bylo to skaredy XD asi mam ted vopravdu nejaky spatny obdobi Citovat
TwiCe Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 kdyby ses soustredil na jednu verzi a tu vylepsil udelal bys lip :) je to docela hodne prazdny .. zadnej extra vyraznej efekt .. proste jen render a pozadi :) Citovat
Rooney10 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Rooney - vidím že robíš futbalové signatury , tak ti dám pár rad .. Rob to v rozmeroch 500x200 , do pozadia dávaj napr. Futbalový štadión atd a na to nejaké textury .. Skús si nájsť nejaké forum , zamerané priamo na to ;) nj, ale mam asi jen 5 textur, poslali jste tu odkazy na textury se drevem :( a zadne fotbalove sem nenasel tak jestli o necem nevis ty? Citovat
Guest LaYer Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 twice ok ja tam jeste neco pridam ;) Citovat
playerPS Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Jsem si hral se perem, docela se mi to libi :) PS: je tam bilej ramecek Rooney10: si dej do googlu něco a k tomu texture např: wood texture Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 LaYeR : Sry nelíbí se mi to ... PlayerPS : Jednoduché a pěkné .... fakt najs Citovat
DarkTemplar Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Načo vám je kto aký ma photoshop ? Aj tak je to furt to isté , akurát nejaká 1-2 funkcie naviac .. Keby že si to aspoň kupujete , ale myslím že ste si všetci stiahli .. PlayerPS - Tie efekty sú len tak pohádzané , žiadna flow ;) Rooney - http://www.deviantart.com/#catpath=resources/textures&order=9 ;) Citovat
nepster Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 player| nelíbí se mi barvy... dark| no nevim jak ty ale já ve svých 14-ti letech nemam zbytečných 20k na koupení ps Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 gift pro Cartmana: nic moc,ale snad se bude líbit ;) neni to tak hezký jako první verze.....sekl se mi PS a podruhý už sem to tak dobře udělat nedokázal :( možná se mi ještě povede vykontrastovat tenhle screen z toho seknuti a vytáhnout verzi 1- screen Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Pěkné .. jen škoda že to je B&W ..... nemáš i barevnou verzi ? nebo si to delal jen takhle ? ..... udělajte mi někdo taky gift .. ja sem nikdy zadny nedostal :'( Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 dělal sem to už BW,protože stock už byl bw :( ;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 zase jsem si hral :) VENOM: Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Džoukmene ... mě se to nelíbí ..... přečti si nějaké tuty (: ... Pokus : Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 NewX4: ja ty tuty cetl :) ........jsem asi nakej blbej no...XD :( tady jsem zkusil jeste neco XD : PS: ten tvuj pokus dobrej ale priste vyber lepsi babu ;) XD Citovat
NewX4 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Jak lepší babu ..... voe budu tam davat Lejdy gaga ne ? .... btw : ten predator sig ....... vidim tam jen render + typo + pozadi + odlesk objektivu ..... zelené mi tam vubec nesedi ... a snaž se u těch sigů ....... Citovat
Smack Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 pls koment :) moje první práce s C4D :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.