.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 sasa.lohr: me se to docela libi takova blue planet :) ale moc se mi tam nehodi ten tvuj nick....a mozna bych pridal nakej ramecek. jinak jsem si tady trochu hral: Citovat
nepster Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 sasa| to je docela povedený..podle mě nejlepší joke| sry je to o úplně ničem.. a to co máš v sigu taky..i to omotání je blbě a že tam dáš něco nakreslenýho a typo tak to z toho skoro nedělá sig...sry Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 NEPST3R: toho co mam v podpise si nemusis vsimat....to tam mam protoze se to libi mě.... a i ta kresba je moje prace tak proc bych si to do podpisu nedal..?!....:dozey:... Citovat
nepster Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 no můžeš si tam dávat co chceš :D dyť já neříkam aby si to dal pryč nebo co :D já ti chci jen poradit..........tak nevim jako proč: "dozey"...........:dozey: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 NEPST3R: sorry moc si to beru... :) .... nez jsem to nakreslil tak to taky chvili trvalo...a hlavne s cernobilim hnusnym obrazkem se blbe pracuje.. XD EDIT: vsiml jsem si ze si taky fanousek lionela... :) ..... ted jsem si zrovna udelal tenhle sig.... udelal jsem ho trosku vetsi ale me se libi XD Citovat
Arcane Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 proč tu každej najednou dělá messiho ale uplně stejnym způsobem? to je mázlej messi a omotaný kolem rukou čáry ve dvou barvách? Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 JOKE: zkus už něco jinýho než to obmotání a tak :D :D Citovat
TwiCe Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 heh říkáš mu ať dělá něco jinýho, přitom to samý máš v podpisu i ty :P ... jako udělat a pak vydávat za sig obrázek na kterým jedinej efekt je linka perem se mi zdá docela blbost ;) ... ale jak říkáte, hlavně že se to líbí vám, člověk aspoň vidí jakej má kdo vkus :P Citovat
nepster Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 člověk aspoň vidí jakej má kdo vkus :P >.< muj do sooutěže| Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 a co říkáte jen taková rychlovka Citovat
nepster Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 nevim proč děláš rychlovky...potom to tak taky vypadá..mě se tenhle vůbec nelíbí sry Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 tak pozor XD ...trochu jsem experimentoval s C4D :).... PLS. komenty!! Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 jo dobrý ale nelíbí se mi to typo :( Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 tenhle topic upadá..... každej tu dělá rychlovky,nikdo neposlouchá rady,atd....na posledních 5ti stánkách sem neviděl jedinej pěknej sig.... akorát samej rooney a messi s čárama perem,a eště odfláklý :dozey: (nehledě na to že mě kopírujete xD) Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Tak sem dej ty nějakej pěknej SIG ať to tu je hezčí ;) Citovat
NewX4 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 souhlasim akorad s nazorem na NewX4 Když se mi něco nelíbí tak to sem napíšu btw : všeci tu pisete : s kritikou sem .... kdyz vam napisu kritiku tak se polovina urazi .....:dozey: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 kubi.90: diky za kritiku....je tenhle font lepsi? nebo jeste horsi?XD EDIT: nebo ho mam jinam umistit? Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Když se mi něco nelíbí tak to sem napíšu btw : všeci tu pisete : s kritikou sem .... kdyz vam napisu kritiku tak se polovina urazi .....:dozey: o to nejde, jasne ze chceme aby ste napsali svuj nazor, la ekdyz nekomu napises ze to je hnusny atd. tak stoho nebude moc stastny staci napsat jakou udelal chybu, ne? Citovat
NewX4 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Vždycky pisu ... nelibi se mi typo.. kompozice .. barvy atd ..... a na některých těch "rychlovkách" se ani chyba napsat nedá ... pač je to celé oničem (: Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 jo to bloody bear je dobrý ale ještě to to by jokeman ale to je na tobě jaký tam chceš ;) Citovat
playerPS Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Když se mi něco nelíbí tak to sem napíšu btw : všeci tu pisete : s kritikou sem .... kdyz vam napisu kritiku tak se polovina urazi .....:dozey: S timhle souhlasim, kazdej pisete pls comment, vetsinou vam napise NewX4 a nikdo jinej, takze vam nema radsi psat nic? Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 kubi.90: diky za radu ;) 3. verze (a ta se mi libi nejvic) PS: souhlasim s PlayeremPS Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 sasa: moc se mi to nelibi....a ten kour ti zasahuje do ramecku...jestli to mas svhvalne nebo omilem...ale me se to tam nejevi....a ten kour bych nedelal takhle fialovej(ja bych tam ten kour asi vubec nedelal :) ) ale to je jen muj nazor....takovy obycejny.... Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 a co takhle? ten "KOUR" je tam prave takovym doplnkem, jinak to je prazdne http://ui13.gamespot.com/44/princeofpersiathetwothrones17_2.jpg Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.