Negto Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 Zatím tvůj nejlepší sig .... :love: Ale to nemění nic na tom, že nevidím kromě brushu a pera,žádný efekt Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 Tohle se mi moc nelíbí ... nesedí mi to prostředí k tomu monstru:D Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 uz mi tam zadne dalsi efekty nesedely koment Citovat
sasa.lohr Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 proc delas rychlovky? tohle je o tom, ze si das zalezet a ze to neodflaknes Citovat
Negto Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 richlovka:) Nic tam nevidím :roll: ukaž stock jestli se pletu :roll: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 jsem si zas hral :cheesygrin: PLS. KOMENTY :) V1 V2 EDIT: jeste metal gear solid :) TAKY KOMENTY dik ;) Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 buď se mi to zdá nebo to je na šířku ta paní??? :D Poraďte na co mám dělat sig :D:D Citovat
kane1998 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 buď se mi to zdá nebo to je na šířku ta paní??? :D Poraďte na co mám dělat sig :D:D hlavně ne nejakej fotbalista trapnej ... udelej neco co máš rád třeba a inspiruj se necim newim xP já většinou dělam z her podle toho stylu tý hry např Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 kane: fotbalisti jsou goood (i love fotbal :) ) ale souhlasim ze by to chtelo neco new kubi: i presto ze zboznuju fotbal tak souhlasim s kajnem... ze by to chtelo neco new treba neco na styl nejake hry co zrovna smazis na psp :)... nebo muzes nejakou znamou osobnost.. :) treba zpevaka/zpevacku/skupinu... a nebo herecku/zpevacku ktera se ti libi.... :) BTW: kubi- jak si to myslel ze je ta pani na sirku ? O _ o ? EDIT: FB- ten sig se mi moc libi jak barevnej tak cernobilej:thumbup: fakt dobry :) Citovat
Guest LaYer Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 fb sry me se tedka vyjimecne nelibi Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 no mě se líbí ten od FB prostě FB je podle mě nej :love: :D no asi už vím co budu dělat :D ale jako proč né fotbalista já mám rád fotbal :love: Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 kubi: jasne ja mam taky rad fotbal :) ale mel bys zkusit i neco jinyho ne?! :).... Citovat
Kubi.90 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 A proč Rooney dělá furt fotbal a nikdo nic já mám 1 sig s Messim a hned všeci ať dělám něco jinýho :D:D no já udělám ale pak někdy zase udělám fotbal :love: :D Citovat
nepster Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 Bee chtěl sem ti to komentonout na tut ale nebudu tam líst do zelí lepčím grafikům :P mě se nelíbí barva..takový vybledlý... zkus fotografický filtr :P :D:D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 kubi: nevohlizej se na rooneyho:dozey: on si ani moc nenechava poradit a pak to sem proste uz jenom hodi a rovnou pise: moje dalsi sracka....:dozey:. tak co si o tom myslis? (ale ted udelal neco na tema madagaskar a uz to vypadalo trochu lip nez co delal predtim :) ) BTW: Jinak jako cekam na komenty k tem mejm sigum nahore ... :) Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 Nepster: a co myslíš že sem použil aby to mělo oranžovej nádech?? :lol: Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 K tomuto Tak plechovka mi přijde moc tmavá (myslím ty černý místa :doozey:, jinak se mi to líbí, osobně bych nic dalšího taky nepřidával K tomuto Za 1 . Píše se rYchlovka a ne "rIchlovka", a navíc myslím že si jenom doostřil stock a rychlovky sem ani nedávej :roll: Ta baba je zdeformovaná jak to prase, a vybral si asi low stock, protože kvalita té baby je taky strašná Todle se mi líbí jediný co postrádám je typo ;) Todle se mi líbí, jenom to rozmáznutý bych ještě mázl gausovsky ;), ale není to nutnost, je to ok ;) Spokojeni ?:D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 jj cartman :) ...jsem spokojenej jinak moc diky za koment..jj ta kesha je trochu blby kvality... a ten mgs(snake) to tam je napsany : snake (v tom efektu(ohnisku)) ale je to blbe videt...:( ....priste se polepsim :) ;) dik Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 Jo teď sem si všiml:D Jinak tady je muj Snake Jinak píše se Spokojenej a ne "Zpokojenej" Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 preklep :roll: XD jinak ten tvuj snake je peknej ;) nejvic se mi asi libi ten posledni ... :) (ten ma nejlepsi odstin...) Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 9, 2010 Cart: dik ;) ke snakovi: good,ale dal bych trochu softu napravo ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.