Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Recommended Posts

• Odpovědi 4.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

kane: fotbalisti jsou goood (i love fotbal :) ) ale souhlasim ze by to chtelo neco new

kubi: i presto ze zboznuju fotbal tak souhlasim s kajnem... ze by to chtelo neco new treba neco na styl nejake hry co zrovna smazis na psp :)... nebo muzes nejakou znamou osobnost.. :) treba zpevaka/zpevacku/skupinu... a nebo herecku/zpevacku ktera se ti libi.... :)

BTW: kubi- jak si to myslel ze je ta pani na sirku ? O _ o ?

EDIT: FB- ten sig se mi moc libi jak barevnej tak cernobilej:thumbup: fakt dobry :)

Odesláno

K tomuto

846_pepsi.jpg

Tak plechovka mi přijde moc tmavá (myslím ty černý místa :doozey:, jinak se mi to líbí, osobně bych nic dalšího taky nepřidával

K tomuto

Tank_by_LuK4SO.png

Za 1 . Píše se rYchlovka a ne "rIchlovka", a navíc myslím že si jenom doostřil stock a rychlovky sem ani nedávej :roll:

1142611426kesha%20sig.png

Ta baba je zdeformovaná jak to prase, a vybral si asi low stock, protože kvalita té baby je taky strašná

3836238362snake%20sig.png

Todle se mi líbí jediný co postrádám je typo ;)

ff7ry1.png

Todle se mi líbí, jenom to rozmáznutý bych ještě mázl gausovsky ;), ale není to nutnost, je to ok ;)

Spokojeni ?:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu