Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Recommended Posts

• Odpovědi 4.6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

gift pro kamose ... / a taky muj prvni fotbalovej sig ... / ......

yeeee.png

LaYeR ... povedena prace ..... zatim nejlepsi co sem u tebe viděl .... GJ

PlayerPS .... nevim ale posledni dobou se mi zda ze delas horsi sigy nez drive ..... ta katty .. nelibi se mi hlavně rozměry ..... a ta tečka .....

Jokeman ..... vubec se mi to nelibi .... to zvlněné C4DckOo bo co to je .... se tam vubec nehodi ....

Odesláno

Layer: fakt diky ...pekny :)

Newx: nevim proc si na me zbytecne urazenej a neodepisujes :( ....nekde si slysel nakou blbost ktera neni pravda a delas z komara velblouda a celkem me to mrzi.. :(....jinak k tomu tvimu sigu.......oproti tem poslednim autakum(ta auta byla super :) )je to trochu vybledly a jinak prijde mi to skoro uplne stejny jako na predchozi strane ten kid...(i ten zarivej puntik na levo na hore..)

tady new:

v1

38933893devil%20sigv4.png

v2

479479devil%20sigv6.png

Odesláno

Jediny co se mi na tom sigu libi ... je asi to prase ..... btw : to typo je celkem oničem ... vypadá to jak Hying .....

FB ... me se na tom halo ty barvy líbí ... zkousel sem i svetle modrou ... ale zelená vypadala líp ....

Edit : ....

k tom : X4 - Aspoň nechrlím furt stejný sigy , ale díky ....

vždyť to neni sig .... je to pouze zmenseny obrazek ....

Cart : Má to rámeček jak sig ..... a do podpisu se vetsinou davaji sigy ... takze nekecej (:

.... sám to prase považuješ za sig ... tak nevim proc tu ze sebe děláš blbce ..... oh oh :-*

Karte ty vtipálku (:

ale ale .... nehrej si na borca .....

Odesláno

X4 - Aspoň nechrlím furt stejný sigy :roll: , ale díky

X4 - A psal sem někde že je to sig ?:D

X4 - Ano většinou , to ovšem neznamená vždycky :D ... a rámeček má i muj obraz na zdi a není to sig :D, takže nwm co meleš :D

X4 - já zapoměl ,ty víš všechno nejlíp :D:D, kdybych to považoval za sig, tak napíšu new sig jako dycky :D ach ti puberťáci :roll: (btw. nepiš mi když si honíš nikdo není na to "oh oh" zvědavej)

X4 - ne to není vtip, to je realita

X4 - Že to říkáš zrovna ty :D:D:D:D

Odesláno

hej chlapy nehadejte se :)... pig nepretyka upravami ale vypada docela dobre( az na to prekontrastovani :) ) a k tomu ze newx chrli stejny sigi:...tak chci rict ze kazdej ma nejaky svuj styl ! ( i kdyz je obcas dobry udelat zmenu:) ) a tenhle styl je celkem dobry....proto to schvaluju :)

Btw: dit tohle je trochu jiny nez obvikle :) a akorad mi tam porad neladi to serizli svetlo...a mozna trochu ty barvi :)

jinak good

EDIT: nj tak jsem to psal z ipodu XD

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu