.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 newx: vytvor pro yakuzu je nice :) PlayerPS: me se to libi ....ale! XD ....trochu mi tam nesedi ten puntik(vypada to jako maska) ktery je pod tim pismem (pod pismenem A pod slovem katy :) ) a jeste ta leva strana je trochu prazdna a mozna bych ubral trochu svetla..... ale to me zas tak nezere :) .. Tady pokus o sig XD Citovat
NewX4 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 gift pro kamose ... / a taky muj prvni fotbalovej sig ... / ...... LaYeR ... povedena prace ..... zatim nejlepsi co sem u tebe viděl .... GJ PlayerPS .... nevim ale posledni dobou se mi zda ze delas horsi sigy nez drive ..... ta katty .. nelibi se mi hlavně rozměry ..... a ta tečka ..... Jokeman ..... vubec se mi to nelibi .... to zvlněné C4DckOo bo co to je .... se tam vubec nehodi .... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Layer: fakt diky ...pekny :) Newx: nevim proc si na me zbytecne urazenej a neodepisujes :( ....nekde si slysel nakou blbost ktera neni pravda a delas z komara velblouda a celkem me to mrzi.. :(....jinak k tomu tvimu sigu.......oproti tem poslednim autakum(ta auta byla super :) )je to trochu vybledly a jinak prijde mi to skoro uplne stejny jako na predchozi strane ten kid...(i ten zarivej puntik na levo na hore..) tady new: v1 v2 Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Jokeman: asi tvůj nejlepší sig....uka stock ;) Citovat
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 24, 2010 Gift pro jokemana http://img693.imageshack.us/i/beznzvu1fe.png/ Stock : http://www.thedesignworld.com/images/render/a1/43/render-a1-43-2765.png Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Jokeman - souhlasím s FB, asi tvlůj nej Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 tak vracim gift Layerovi,snad se bude líbit ;) Cart bude následovat :D Citovat
Guest LaYer Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 wow dik leti do podpisu :) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Díky za kritiku devila :) Yakuza: thx, urco ještě dnes oplatim ;) edit: fb ten gift pro layera se podle mě vydaril ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 FB Ten gift se mi od tebe líbí nejvíc ze všech sigů ;) Btw. mě už si gift dělal :P Citovat
NewX4 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Jokeman ..... :roll: to byl joke .... máš nick jokeman a nepoznas joke .. (: Stock / je zmenseny .... / 4 Layer ... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 NewX: twl XD to sem fakt nepoznal XD ale myslel jsem si to XD jinak ten gift pro layera je good(trosku chaos ale to neva :) )... jenom mi tam moc nesedi to strihly svetlo u toho typa.... jinak pekny :) tady for YaKuZa: je to trochu ve stylu toho satana ale me se to tak libi :) Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Cart: no jo vlastně :D Jokeman: hodně dobrý...lepší než ten satan ;) X4: špatný barvy.... Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Nová práce v podpise :D , je to decentní úprava :D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 XD carte muzu videt stock ? je to fakt good :) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 aha XD jako dobry ale trochu prekontrastovane....:) ja ale doufal ze i ty kridla si mu nalepil XD :)... Citovat
NewX4 Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 Jediny co se mi na tom sigu libi ... je asi to prase ..... btw : to typo je celkem oničem ... vypadá to jak Hying ..... FB ... me se na tom halo ty barvy líbí ... zkousel sem i svetle modrou ... ale zelená vypadala líp .... Edit : .... k tom : X4 - Aspoň nechrlím furt stejný sigy , ale díky .... vždyť to neni sig .... je to pouze zmenseny obrazek .... Cart : Má to rámeček jak sig ..... a do podpisu se vetsinou davaji sigy ... takze nekecej (: .... sám to prase považuješ za sig ... tak nevim proc tu ze sebe děláš blbce ..... oh oh :-* Karte ty vtipálku (: ale ale .... nehrej si na borca ..... Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 X4: jo,ale celkově barv efektů nesedí ke stocku...zkus trochu zelenýho fotografickýho filtru ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Duben 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 X4 - Aspoň nechrlím furt stejný sigy :roll: , ale díky X4 - A psal sem někde že je to sig ?:D X4 - Ano většinou , to ovšem neznamená vždycky :D ... a rámeček má i muj obraz na zdi a není to sig :D, takže nwm co meleš :D X4 - já zapoměl ,ty víš všechno nejlíp :D:D, kdybych to považoval za sig, tak napíšu new sig jako dycky :D ach ti puberťáci :roll: (btw. nepiš mi když si honíš nikdo není na to "oh oh" zvědavej) X4 - ne to není vtip, to je realita X4 - Že to říkáš zrovna ty :D:D:D:D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 hej chlapy nehadejte se :)... pig nepretyka upravami ale vypada docela dobre( az na to prekontrastovani :) ) a k tomu ze newx chrli stejny sigi:...tak chci rict ze kazdej ma nejaky svuj styl ! ( i kdyz je obcas dobry udelat zmenu:) ) a tenhle styl je celkem dobry....proto to schvaluju :) Btw: dit tohle je trochu jiny nez obvikle :) a akorad mi tam porad neladi to serizli svetlo...a mozna trochu ty barvi :) jinak good EDIT: nj tak jsem to psal z ipodu XD Citovat
Frozen Bee Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 :lol: nice czech Jokemane :lol: k tomu stylu: to je fajn,ale nesmíš používat furt jen 3 efekty dokola.... X4 a Cart: klid... Citovat
nepster Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 25, 2010 jokeman seš docela dobrá čecha :D new| E_ už? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.