.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2010 v pohode :)...jinak thx za comment..xD.. tady pro pobaveni video extremne dlouha vrazda xD Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 Darksiders stock: http://fc05.deviantart.net/fs51/f/2009/324/5/9/Darksiders_War_by_marioluevanos.jpg Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 layer: sig je fakt peknej tam dole jsou dobry efekty a svetlo.. :) akorad to typo bych zmensil a dal k nemu....ale jinak sig je pekny a ten font si vybral taky dobre :) Citovat
nepster Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 jjj jokeman má pravdu... (ale moc úúrav tam neni :D) E| new E||Layer| podle mě se tam to c4d moc nehodí..a levá str prázdná... sry :( Citovat
playerPS Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 New sig: Je to asi 2. pokus s C4D :D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 playerps: jak uz jsem ti rek tak je to moc pekny :) tady muj pokus o sig: vim ze je to trochu prazdne a nenapumpovane efektama....pouze jsem si hral s maskou se svetlem a s barvami..:(... (zkousel jsem ruzne efekty/c4d/brushe ale nic mi tam moc nesedelo) Citovat
Mock Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 Udělal sem něco nové .. photoshopu se sice věnuji už pár měsíců .. ale sig si udělám jednou za měsíc..Zkusil sem něco nové tohlr jsi dělám prostě pro srandu .. Rád bych aby ste mi řekli co tam dodat co tam chybí .. ja vím není to žádná dobrá práce .. Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 4, 2010 Moje práce , pro Sephira Mock - mě s to líbí ;) Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 mock:neni spatny.. :) Cart: libi se mi to az na typo...:) tady neco na zakasku na jiny forum: Layer doufam ze neva ze je to ze stocku co si sem dal.....:) Citovat
Mock Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Děkuji .. původní verze byla hrozná ale natom tagwallu se to doladilo :) EDIT: Když se vám to líbilo tak jsem zkusil něco nové podle mě se zlepšuji .. :D 2verze Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 mock : jedna rada neukladej to do jpg ale do png jpg snizuje kvalitu ;) Citovat
Kubi.90 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 proč všichni ělají to poblbaný zvlnění??? Citovat
kane1998 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 THIS IS THE NEW SHIT !!!! xD byla nuda chtel sem skusit nový fonty napad me afro samurai dal sem photoshop -> vziklo todle :'( Citovat
Kubi.90 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Jokeman co to je za font jak máš u toho giftu pro FB u té HAYLEY ??? Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 kane: sorry ale je to hrozny..:( ....precti si ty tutorialy !.. pak se budes lepsit :) kubi: myslis to hayley? nebo to for frozen bee?....jestli to for frozen bee tak je to jellyka....a to hayley uz nwm...ale vim urcite ze je to nejaky zakladni font..(ten sem nestahoval) :) Citovat
kane1998 Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Joke ja četl ale proste mi to nejde do hlavy :( Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 kane: njn... musis trenovat no... ale par rad..: 1. BG(pozadi) nenechavej tak prazdny! (bud vyber nejaky lepsi nebo tam jeste neco soupni :) 2. to typo je hruza! vybirej fonty ktery maji nejaky vztah k sigu a nebo aby se tam aspon trochu hodili!... a hrozne blbe ho umistujes! (myslim si ze to delas hlavne kvuli tomu ze mas prazdny bg a snazis se zaplnit misto) davej ho bliz k postave ;) 3. i kdyz si tuty cetl tak si znovu precti neco o kompozici a blendingu(ty totiz ani jedno nemas :( ) 4. nejdriv si zkus hrat s efektama, brushema, barvama atd.... (na c4d se zatim vy*er) neber to jako nic proti tobe...jen se snazim pomoct... tak doufam ze si z toho neco vemes :) (jestli mam v textu pravopisne chyby tak se omlouvam..., koupil jsem si takovou tu gumovou klavesnici a moc dobre se tedy na ni nepise :D :( :) ) Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2010 Mock - homer je asi tvůj nej EDIT : Frank Lampard Citovat
kane1998 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 tak sem ráno splodil todle doufam že je to aspon trochu dobrý dyžtak radte co tam chybí a co je blbě Citovat
Mock Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 Moc roztáhlé :) to musíš vidět a přijdem i že je tam jen font a vlnka ... Fakt přečti si tuty .. mě to pomohlo .. pak koukej na sigy ostatních a zkus přemýšlet na těch efektách .. ja vím nemám moc co mluvit ale taky vím jakto dělám já a jak se zlepšuji Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 kane: je to hrozny :( ... ani zmenseny to neni spravne ... :( ....vidim ze sis moc rad (nejspis zadnou) z meho prispevku nevzal....ale tak si aspon precti ty tuty.. :( cart: pekny :) btw: muj prvni banner: Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 Jokeman - banner taky obyčejný Kane - zeptám se tě na rovinu ... jsi slepej ? jak to můžeš nechat takhle zdeformvaný, roztáhlí a nwm co všecko.... Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 kane: pri zmensovani nebo zvetsovani drz shift Citovat
kane1998 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 Cart povim ti to na rovinu ne nejsem Citovat
kane1998 Odesláno Květen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2010 tak V2 ale nezmenšená !!! když to zmenšim do vejška 200 šířka 500 tokovej normál formát sigu hrozne se to rozmaže :'( co stim ?? Sorry za double POST Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.