Jim Beam Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2010 ty jo Jokemane koukal sem na tvou galerku a jenom slintam. Jenom me mrzi to ze tohle ja nikdy nedokazu :( Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2010 jim beam: :D diky tohle potesi ;) ...ale driv jsem si rikal uplne to same :) ... kdyz sem treba vydel dila fozen beeho...cartmana...playeraps...a newx.... ale cetl jsem tuty a snazil sem se vzdy poslechnout radu kterou jsem dostal a v pristim sigu jsem te rady treba vyuzil :) .... a takhle to slo porad dal a dal... :D nejdulezitejsi je se nejdriv poradne naucit vsechny ruzne moznosti photoshopu..((efekty ,prace s barvami atd....) a pak je dulezite si poradne precist komentar co bylo spatne a priste se tomu vyvarovat :) a pak uz je to jen o tom jak moc se budes snazit ;) uvidis ze to pujde ;) kdyztak si me pridej na icq.. ;) treba neco pokecame a proberu to s tebou ;) 447518800 btw: omlouvam se jestli mi nekde chybi nejake pismeno atd... zase jsem na pevnym pc a mam tu tu debilni gumovou klavesnici a pisu v rychlosti :D Citovat
Jim Beam Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2010 tohle zase ocenuju ja ;) snaha pomoc mene zkusenym. To se dnes uz bohuzel nevidi. Ja si prave projizdel tutorialy i na forku tutorials.com ale proste dycky najdu nakej krok se kterym nemuzu pohnout takze nevim kde zacit. Tedka zkousim projizdet youtube a zkouset podle toho delat. A pokud by ti to nevadilo pridam si te a az bude vic casu (jak u tebe tak u me +- pristi tejden po mature) tak na to muzeme sednout :) jeste jednou dekuju edit: nedalo mi to a precejenom sem neco udelal. Ale berte to z rezervou je to uplne prvi vytvor takze to je fakt blbost ale to se snad podda ;) Btw nevim jak se vkladaj obrazky takze je to na letecky poste :D kdyz nekdo poradi jak to dat do prizpevku tak to dam primo sem http://leteckaposta.cz/883615784 Citovat
playerPS Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 Cartman: Me se to libi, jen to typo - je moc rozhazene a asi bych dal normalni ramecek (tenhle pruhlednej se nejak oblibil :D). Jim Beam: hod to treba na JPEG.cz a potom sem zkopiruj "kod do fora s velkym obrazkem" + New Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 player: ten bandita je povedenej 8) fakt pekny ;) Citovat
NewX4 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 Player fakt najs .... podle me ten kralik a bandita je nej co sem od tebe videl .... prosimte nedal bys mi stock ? bandity... pokud nechces nemusis :) edit : Citovat
playerPS Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 diky, tady je http://media.rockstargames.com/products/rockstar/screenshot%20gallery/reddeadredemption/1/1280/new/31.jpg Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 new giftik pro kamose na tut foru... Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 pekny ale rozbluroval bych jeden focal a dal bych jiny typo Citovat
Mock Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 Nový ( png soubory mě nejak nendou nahrát :D ) http://www.2i.cz/54617a5083 Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 dalsi cernobilej podpis (jak sem psal na tutorials .. mam cernobilej tejden ;) ) mock : tak nepouzivej 2i ale napr. imgshack nebo tinypic Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 Layer: je to pekny :) ale ta hlava je hrozne velka :( to je jedina chyba která mi vadi... Jinak good ;) E// srry za tu chybu :D pisu na ipodu a ono mi ty opravuje :D Citovat
NewX4 Odesláno Květen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 17, 2010 Layer nice ...... jediny co bych ti vytknul je asi to typo ... na mě moc velké .... kus ho nastavit na překrýt :) .... Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 Mock: vubec sem si nevsiml tveho prispevku :) neni to zly ale neco bych udelal s typem, s barvama....a trochu mi vadi ze ta ruka na pravo (ze je tak trochu zdeformovana a jak mu nakonci mizi.. :) ) jinak slusny :) btw: new trochu jsem experimentoval s rameckem a typem XD Citovat
Mock Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 JokeMan : Děkuji ano přiznávám je ten render byl takový zčernalý Abych nebyl off +New Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 ten novy se moc nepovedl :( ... typo zase spatne..... a ta hlava je strasne velka :( snaz se dal :) ono se to zlepsi ;) Citovat
NewX4 Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 me se zda vklidu .... zlepsujes se .... btw : joke ty radej s tou hlavou pomlč :D Edit:// Lol ty mě bavíš :D Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2010 Co te zas žere ?! :p sem to taky jednou udělal no a?! Jenom mu dávám radu co by měl zlepšit .... Ne jako ty kterej si hraje na machyrka a snazi se byt nejlepsi a kazdyho jenom schodit btw: zas mi ujeli nervy kvůli takový kravine :D stejně sou mi tvé komentáře jedno :) E/ ty me ne ! :D E2/ E3/ WITCH v1 v2 E4/ Citovat
Guest LaYer Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 carodejnice se mi libi :D light moc ne :( myslim si ze to zvlneni tomu nesedlo Citovat
nepster Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 poslední dobou to tady moc nečtu...ale jokemane zlepšuješ se..! x)) okomentuju jen ty 2 poslední...čarodějnice-rámeček se mi sice nelíbí, ale když nepočítám ty přepaly tak se mi to hodně líbí.. light-no moc nic..vypadá to že tam je jen 1 filtr a typo..sry Citovat
playerPS Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 Tohle je super ;) moc se mi to líbí Edit: + NEW a taková blbůstka mám problém s hledánním stocků :D Citovat
Cartman182 Odesláno Květen 20, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 PLayer PS , ten voják se mi nelíbí ten modrej flek na xichtě :( JOKEMAN - pro jutu je super Citovat
playerPS Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 20, 2010 Dik :), ten flek byl uz ve stocku Edit: Jokeman: typo se mi nejak nelibilo nekde, tak jsem ho dal alespon takhle, ale dik ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.