nepster Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 ^ stejné typo.. :D je to hrozně výrazný..když se na ten sig kouknu tak se jako první podívam na typo..a to myslim si neni dobře :( Citovat
TwiCe Odesláno Červen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2010 Byla nuda :) je to větší takže link zde Citovat
Negto Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2010 Byla nuda :)je to větší takže link zde Mohl by ses nudit častěji :love: Můj nový sig : Citovat
Mock Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2010 Twice .. je na to tut.? Rád bych to zkusil.. děkuji jestli to linkneš Citovat
nepster Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2010 tak tady je muj poslední sig.. v poslední době moc sigy nedělam..a nejspíš tio jde i vidět... :( twice - už jsem to viděl na deviantovi.. pěkný :) E| jokeman- nojono neměl jsem moc náladu proto to je bez barev..jinak stock nemam..koukni na google sry.. Citovat
.:JOKEMAN:. Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2010 twice: taky bych neco takovyho chtel nekdy zkusit :) Neps: zas tak zly to neni, jenom takove suche... :) ... btw: muzu poprosit o stock :) E:// Negto: docela to ujde ale oci mi litaji po celem sigu :D ... jinak ta prava strana s saskem je pekna :) a ta s tim narutem ale uz tolik ne :D (hlavne se mi nelibi nahore to zeleny c4d nebo co to je :( ) Citovat
TwiCe Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 Mock: z zadnyho tutu to neni, jen sem proste dostal napad kdyz sem sel dom ;) .. na todle nepotrebujes tut , staci jen zapojit hlavu i predstavivost .. a klidne si udelat i skicu ;) díky za kladný reakce :) Citovat
Cartman182 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 Twice - je to pěkný, ale nelíbí se mi to okolo toho Negto - fakt o ničem sry Citovat
Mock Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 Cart- To písmo se mi tam nelíbí jinak docela pěkné srovnání barev .. dobré Negto- Nic moc, umíš lepší E:// Který tut na jakoukoliv věc na PS je nejlepší? ať výsledek nebo práce.. linkněte to ať vím zčeho se mám učit co vypadá pěkně.. E2.:// Nový, jelikož sem to uložil v Jpeg tak to ztratilo kvalitu.. zapomněl sem to uložit v png Citovat
nepster Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 mock - ukládej si psd ;) tady new CLICK Citovat
playerPS Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 Nepster: sry, tohle se mi nelibi :( je to jen typo + pozadi :( a jeste se mi to typo nelibi Citovat
playerPS Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 No, tohle se ti moc nepovedlo, nelibi se mi ramecek, typo a ta postava vypada jenom jako by si ji vzal a ogumoval mekou gumou po stranach - u krku ma videt modre pozadi... a vubec mi tam nezapada :( efekty jsou ale dobry :) Citovat
nepster Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 playerps - mě ani moc nešlo o to co tam bude a o font ale o ten efekt..navíc to je dělaný narychlo..zítra se to pokusím udělat znova a pořádně.. jokeman - souhlasim s playerem.. Citovat
Mock Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 A co říkáte na můj sig?prosím coment.. já to dělal dlouho a podle mě nejlepší.Chcu jen slyšet co je blbě.. děkuji E:// sorry :D čikáte tam nemělo být Citovat
playerPS Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 MOCK: nelibi se mi typo, ta fialova tecka vpravo dole, jinak je to docela dobry :) asi tvuj nej :) Citovat
Cartman182 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 Mě se nelíbí kompozice, ale i tak si myslím ž je to tvůj nejlepší Citovat
Cartman182 Odesláno Červen 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 8, 2010 Nástoj výběr - a potom už si rotuješ dle libosti Citovat
Mock Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2010 x4 Pěkné .. jen se mi nezdá ta gumová červená Citovat
Negto Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2010 :oops: Newx4: Moc pěkné, dost se ti to povedlo .. Jokeman: Ten minulý byl hezčí .. Citovat
Cartman182 Odesláno Červen 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Červen 9, 2010 NElíbí se mi typo a je to celé takové chaotické :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.