adiZ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Spiderman - Salvation ~CFMB #6 Co vy na to..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Spiderman - Salvation ~CFMB #6 Co vy na to..? velmi hezke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 adiZ - konečne nejaký sig , ktorý sa aj mne páči ;) ALE , mám nejaké výhrady :D - to svetlo je tam len tak placnuté , vyzerá neprirodzene .. - typo by som dal také červené , ako spidey .. - Inak super ;) Dobrá flow , hĺbka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 velmi hezke... Diky :D sem zvědavej, co na to řeknou spíš TwiCe aspol. ..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 adiZ:prekvail si me,luxus práce až na to světlo mno také typo se k tomu až tak moc nehodí ale jinak skvělá hloubka a vybroný stock :D jen tak dál jsi můj favorit todle vyhraješ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no já ti nevím mě to zas moc nenadchlo :) předchozí tvoje práce se mi možná líbí víc :) je tam hodně efektů .. který však nejsou nijak výrazný a spíš sou to fleky :) a typo si mohl dat do jinýho odstínu ;) sorry no jestli sem ti zkazil náladu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 adiZ:prekvail si me,luxus práce až na to světlo mno také typo se k tomu až tak moc nehodí ale jinak skvělá hloubka a vybroný stock :D jen tak dál jsi můj favorit todle vyhraješ :-) Díky za názor :D btw, pak uděláš sig ty s krystofem a sem v p*deli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Můj prozatimní nejlepší výtvor(myslim:D) kritiku sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Můj prozatimní nejlepší výtvor(myslim:D) kritiku sem... podle mě moc obyčejný... leevá strana prázdná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 omg Podfuckere ty jsi hovado fakt že jo.Podívej se na svůj avatar a pak kritizuj něčí práci... sorry za offtopic,ale tohle mi nedalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 omg Podfuckere ty jsi hovado fakt že jo.Podívej se na svůj avatar a pak kritizuj něčí práci...sorry za offtopic,ale tohle mi nedalo Ty už taky drž píču,furt do mě jebeš...cokoli co napíšu musíš okomentovat,už se fakt uklidni debile....má napsáno kritiku sem ,tak sem napsal svůj názor. MODI: cenzurovat to nebudu ptz tenhle cůrák už mě fakt sere.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Podfucker: To mi připomíná ty strarý dětky, co choděj na fotbal a říkaj jak to maj hrát a sami uměj velký ho-no...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Smaky:To že neumí grafiku neznamená že nemůže ohodnotit čistě řekl tvůj názor a ty jsi se zachoval dost nevhodne dyt i my hodnotime treba sigy od Twicyho i když nejsme tak dobrý občas si nedostatků všimne líp i naprostý lajk takže se nad sebou zamysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Adiz:no,nevim jestli bys byl v prd*li :lol:,ale ten sig hodnotim asi jako Twice....neni to špatný,ale trochu přeplácaný,světlo+typo nic moc...ale kdyz to porovnám s některejma tady,tak určo nejsi nejhorší...;) ostatní: i Podfucker má právo napsat svůj názor z pohledu někoho kdo to hodnotí jen podle vizuální a ne technické stránky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 dětský rozepře si řešte jinde smaky.. KAŽDEJ má svůj názor .. příklad .. určitě si o nějakým baráku - budově řekl že je hnusnej/krásnej a přitom nejsi architekt ... takže tak :) doufám že si pochopil co tím chtěl básník říct ;) a trošku s podfuckerem (btw: nijak sním nesympatizuju když ho tady bráním , spíš naopak .. občas na jeho posty jen nechápavě zíram) souhlasím je to prázdný a bez efektu, ale to byl AC taky a nevypadal špatně :) kdyby si na tomhle stylu zapracoval mohl by mít něco do sebe ;) aRMy-K: trošku divnej příklad .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Ježiši , každej si zde může svůj názor na sig ať už grafiku dělá nebo nedělá, hodnotí to podle celkového dojmu a ne podle techniky, je demence se kvůli tomu do někoho navážet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Radši sem dejte naky novy vytvory, nez se tady hadat! :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Já nemám důvod sem něco dávat... dal sem dost ale nikdo si toho nevšiml :P Jinak PodFucker grafiku nedělá a Smaky taky ne Krystof už tu taky (moc) nechodí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 jen sem skousel....... neumim s PS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 FUN = zábava FAN = fanúšik btw to sa dáva do userbarov ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 FUN = zábava FAN = fanúšik btw to sa dáva do userbarov ;) ... ale v Singu to nemuze bejt nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ale v Singu to nemuze bejt nebo co? Tak ako môže , ale nedáva to "význam" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak ako môže , ale nedáva to "význam" ...sem se prepsal ale uz sem to zprAavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Já nemám důvod sem něco dávat... dal sem dost ale nikdo si toho nevšiml :PJinak PodFucker grafiku nedělá a Smaky taky ne Krystof už tu taky (moc) nechodí ;) chodim sem,akorat sem o vykendu na chatě,a tam neni net....:D abyste teda neřekli,tak jdu něco udělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Čaute pracuju na novym sigu pro CFMB6 zatim to neni hotový ale nějak se mi to nezdá tak jestly by ste mi nemohly poradit nebo tak ,díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.