Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no já ti nevím mě to zas moc nenadchlo :) předchozí tvoje práce se mi možná líbí víc :) je tam hodně efektů .. který však nejsou nijak výrazný a spíš sou to fleky :) a typo si mohl dat do jinýho odstínu ;) sorry no jestli sem ti zkazil náladu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omg Podfuckere ty jsi hovado fakt že jo.Podívej se na svůj avatar a pak kritizuj něčí práci...

sorry za offtopic,ale tohle mi nedalo

Ty už taky drž píču,furt do mě jebeš...cokoli co napíšu musíš okomentovat,už se fakt uklidni debile....má napsáno kritiku sem ,tak sem napsal svůj názor.

MODI: cenzurovat to nebudu ptz tenhle cůrák už mě fakt sere....

Odkaz ke komentáři

Adiz:no,nevim jestli bys byl v prd*li :lol:,ale ten sig hodnotim asi jako Twice....neni to špatný,ale trochu přeplácaný,světlo+typo nic moc...ale kdyz to porovnám s některejma tady,tak určo nejsi nejhorší...;)

ostatní: i Podfucker má právo napsat svůj názor z pohledu někoho kdo to hodnotí jen podle vizuální a ne technické stránky.....

Odkaz ke komentáři

dětský rozepře si řešte jinde smaky.. KAŽDEJ má svůj názor .. příklad .. určitě si o nějakým baráku - budově řekl že je hnusnej/krásnej a přitom nejsi architekt ... takže tak :) doufám že si pochopil co tím chtěl básník říct ;)

a trošku s podfuckerem (btw: nijak sním nesympatizuju když ho tady bráním , spíš naopak .. občas na jeho posty jen nechápavě zíram) souhlasím je to prázdný a bez efektu, ale to byl AC taky a nevypadal špatně :) kdyby si na tomhle stylu zapracoval mohl by mít něco do sebe ;)

aRMy-K: trošku divnej příklad .. :D

Odkaz ke komentáři

Já nemám důvod sem něco dávat... dal sem dost ale nikdo si toho nevšiml :P

Jinak PodFucker grafiku nedělá a Smaky taky ne

Krystof už tu taky (moc) nechodí ;)

chodim sem,akorat sem o vykendu na chatě,a tam neni net....:D

abyste teda neřekli,tak jdu něco udělat :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu