nepster Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tady je muj první sig..jak to vypadaá? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 První sig? to je blbost :D .. jinak moc pěkné akorát velké.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 První sig? to je blbost :D .. jinak moc pěkné akorát velké.. jj je první :D děk ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Strašně dlouho sem tu nebyl =) a moje předchozi přezdivka byla Scarcity :d jen aby jste si neřekli kdo to je xD a abych nebyl OfF tak sem hodim moji novou prácičku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 pěkný, pěkný, ale ta leva strana je trochu divne ugumovana :D ale jinak pekny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 pěkný, pěkný, ale ta leva strana je trochu divne ugumovana :D ale jinak pekny :) Jo taky jsem si pak při převodu do JPG všiml, ale jsem příliš líný to opravit xD a přitom to je tak jednoduché :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 tak moje nová práce není nějak extra takovej průměr asi ale to typo fakt už ja nevim jak udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 nice až na typo :D obálka PS3 Revue: http://i47.tinypic.com/10erep2.jpg co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 na kerý ? green day ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M0tion Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 na kerý ? green day ? , green day je jediný co se mi vazne moc nelíbí je tam hozenej C4D render dost podivně a to typo :( mno ja nevím nelíbí se mi podle mě je to katastrofa :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 kolda: pozadí se mi líbí, ale to zaostření ty potovory nebo co to je je desny Cartman182: ta girl se mi moc nelibi, je to takovy chaotický ten green day mozna kdyby si dal nakej prechod, filtr, krivky bylo by to ok :) akorat to typo bych zmenil :) Frozen Bee: neni to špatný, jen bych tam dal trochu víc obrázku :) btw: nova konzole od sony ? co to je :D mam vokno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dave: tak tady to je bez zaostrané, ale ten obrazek jiz tak byl trochu zaostrenej EDIT: a ted jsem si vsimnul ze tam mam blbej zdroj světla EDIT2: tak rozhodnite jakej je lepsi asi: 1. Prvni verze 2. Druhá verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dave: to se bude s každym číslem měnit ty obrázky :D a nová konzole od Sony neni,to je jen concept,tak sem tam prostě něco napsal,viš co....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 koldo ten 2hej se mi libi frozene, uz sem si rikal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 muj druhý a třetí výtvor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Nový výtvor sig pro KeNnYho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 hamban: přeplácaný.......ale ten starwars sig co maš v podpise je nice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 N,E,P,S,T,3,R, : na to ze je to opravdu 2,3 sig, je to pěkný :) hambman: tak nejak to na me divne pusobi, nevim no... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Poraďte mi někdo prosím jako auto obtáhnu žlutou .. http://s2.imgupload.cz/img/--/177578/ZqGFI/cs.jpg Je na tom přímo nějakej "fígl" nebo musim ručně po pixelu ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Poraďte mi někdo prosím jako auto obtáhnu žlutou .. http://s2.imgupload.cz/img/--/177578/ZqGFI/cs.jpgJe na tom přímo nějakej "fígl" nebo musim ručně po pixelu ? xD orežeš si auto a dáš stroke .. ale nebude to pekné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 vůbec nevim proč ho chceš obtahovat :lol:......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 vůbec nevim proč ho chceš obtahovat :lol:......? Vysral jsem se na obtahování xD teď mam ten obrázek v podpisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ukaž stock xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Ukaž stock xD Stock, to je původní obrázek ? xD http://s2.imgupload.cz/img/--/177485/BLd0L/lfss4.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.