Mock Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Áno pěkné ale nic moc zkus si stáhnout brushe.. a zkus pár efektů ve filtrs :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 LUXUUUS x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Darku luxus jak cip uplně sa mi to libi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 další moje dílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 další moje dílo pěkné :) můžeš mi pls napsat na icq? chtěl bych se na něco zeptat a trochu poradit jestli by to šlo..děk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 DT: brutálně chybí FP :( jinak nice..... Kolda: moc pěkný,vidim zlepšení ;) PS.:kdo bude kritizovat muj avatar dostane na holou :lol: (píšu to jen preventivně...ten frajírek New4X už měl kecy :lol: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 DarkTemplar: není to zas tak špatný, ale na mě moc velký... Kolda: tam už je vidět delší práce a ne jen "5min" ;) aji se mi to líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 DT zlepšuješ se ;) halo se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 FB , čo mám úplne blurnúť pozadie ?! Vtedy by ti asi nechýbal FP xD .. TwiCe , díky =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 DT is new graphic in the world! :D myšleno že patříš mezi špičku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Maličko víc sem se nudil mno tak sem si řek proč neudelat nakej ten obrazek a co třeba naky auto a proč ne moje nejoblíbenější ... tak sem splodil todle STOCK nějaké komenty Prosím:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ukaž stock protože to mě připadá jako kdybys to odněkaď skopčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Straaaaaaašne sploštené a nepáčia sa mi farby .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 nezna nějakej dobrej tut na c4d protože ja nvm kde je umístovat aby ladily s obrazkem PS: jo a FB u tebe taky vidim zlepšení, ale na mně nemáš !!!! ne kecam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Kolda: :lol: ;-) Kane: myslim si to co Dark Templar :D DT: nevim co máš furt s blurnutim....prostě mi trvá,než zjistim co se na tom sigu děje:P...žádný jednotný fp nevidim(možná ostatní jo)....máš jich tam s prominutim jak naděláno ;) stačilo by akorat ztmavit ty ostatní,krom toho u helmy,a líbilo by se mi to :P EDIT:jé,ted sem si teprve všim typa vidíš? jsem tou září upe oslepenej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Potřebuju poradit ve photoshopu jsem měl anglickou verzi a tam bylo ve filtrech renders- lens flare a tak a když mám teď českou verzvi tak to nikde nemůžu najít... Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Ty c4d rendery me taky dělají problémy a pořád tápám při umysťování c4d takže bych taky uvital aspoň meší radu okolo c4d DT: fp se tam trochu ztrácí jinak výborná práce ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já nesnášim C4D :D .... neumim s nimi delat a to mi vadi :D .....xD uz sem videl nejmin 1000 tut s C4D ... ale nikdy mi to neslo .... btw muj novy podpis ... kdyzatak koment :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 New4X: ujde,ale mám radši míň efektů,barevný,a svítící :D takovej futuristickej štyl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja taky nesnámsim c4d rendery protože s něma neumím :D, ale jinak NewX4 pekny ale fakt jak rikal FB chce to barvy nějaky bylo by to hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Já mám radši černobílé sigy :D .... avatary atd :D ... nevím no :D do budoucna zkusím něco barevnější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 kane1998 dělat virtual tuning už u auta který upravovaný je a navíc jedním z nej virtual tunerů .. hm no co ti na to říct .. seš fakt hustej ;) Bee nebude to že sis všiml typa až teď tím že ses slepoň? :D neříkám že by to trochu usměrnit nepotřebovalo ale pohoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Tož tady sem zkusil něco barevné xDD : mě osobně se to nelíbí ... asi zustanu u B&W sigů :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.