Frozen Bee Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 New4X: určo hezčí než ten B&W :D Twice: true,true....:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pěkné dílo.. na to že moc s barevnýma nehraješ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 udělal jsi pěknou spirálu takovou ja neumím :( mě to s perem moc nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 New4X: určo hezčí než ten B&W :DTwice: true,true....:lol: Mě se teda víc líbí ten B&W než ten baravnej :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 upřímně,mě se moc nezdá ani jeden,ale to už záleží na vkusu každýho ;) Kolda: tablet to jistí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Perem to jde taky, a celkem v pohodě, je to jen o cvyku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 to je možný,ale frajeři používaj tablet :D :D vid m0tion :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ten mirors edge, no ... vsechno na stejny brdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jinak, tady sem dělal pro Negta a tady sem se ve 3 ráno nudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 s perem to neni tak těžký po chvíli trénování..ale mam tablet a vůbec to nejde :D strašně těžký a musí se to hodně natrénovtat a na to jsem línej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Dave: u toho LBP mi nesedí ta růžová :D je vidět že to je ze tří ráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 ee, sem se pokousel o abstrakt, mam verzy s kigem i bez loga :) je to docela pekny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Me se to LBP líbí :D ..... a ta růžová tam podle mě sedí :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 jak mam uložit obrazek abych tam měn pruhledny pozadí gif ?? nebo je jeste neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 doporučuju png :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Oóóó!! Tak toje peklo!! Takhle to ma vypadat!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak to je pěkný DT :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 DT: 1. chybí mi tam typo, jinak to spatny neni 2. nak se mi nezda zaostrení (málo) jinak to je hezky 3. sem uz komentoval mam dojem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 DT: 2. je dobrej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Co na to říkáte ? Jeden z mých prvních výtvorů vrstvením v gimpu, vím že je to nic moc ale jsem začátečník tak hodnoťte mírně. enjoy :) : http://photo.uloziste.com/?fotka=ff7112d26af2f2bf.jpg&d=99e9820978fe4ea2&size=3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 2 rendery vedle sebe a typo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 tak, sem si udělal sig na music forko :) ale zase je to divny, zase to dělám ve 3 ráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Co na to říkáte ? Jeden z mých prvních výtvorů vrstvením v gimpu, vím že je to nic moc ale jsem začátečník tak hodnoťte mírně. enjoy :) : http://photo.uloziste.com/?fotka=ff7112d26af2f2bf.jpg&d=99e9820978fe4ea2&size=3 mě se to vůbec nelíbí :D .... vždyt si tam dal jen 2 vrstvy ... a napis :D ...:coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Oóóó!! Tak toje peklo!! Takhle to ma vypadat!!!!! Dík =)) Tak to je pěkný DT :idea: Dík =)) DT: 1. chybí mi tam typo, jinak to spatny neni2. nak se mi nezda zaostrení (málo) jinak to je hezky 3. sem uz komentoval mam dojem :D 1. Veď iba v prvom nie je .. 2.Zaostrenie tagwallu , či jednotlivých sigov ? 3. njn xD DT: 2. je dobrej ;) Ten sa aj mne najviac páči .. Prvý som robil ten horný , potom ten dolný a posledný bol ten červený v strede =)) tak, sem si udělal sig na music forko :) ale zase je to divny, zase to dělám ve 3 ráno :D Toto sa mi naopak páči , akurát mi vadí že je vidieť malá časť focalu ;) ľavá strana trocha prázdna .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.