Smack Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ten tut je na začatečníka opravdu těžkej ja se to pokoušel dělat když sem začínal a nedostal sem se ani k "bleskum" takze hledat spis na foru tutorials.cz Muj nový výtvor: EDIT: to FB: Jak ja ten fractal od Froozen B miluju jesětě jednou díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Ten tut je na začatečníka opravdu těžkej ja se to pokoušel dělat když sem začínal a nedostal sem se ani k "bleskum" takze hledat spis na foru tutorials.czMuj nový výtvor: EDIT: to FB: Jak ja ten fractal od Froozen B miluju jesětě jednou díky :) hey to je dost dobrý ;) ukaž stock pls :) a jak si udělal to modrý?? jen brush? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Je to fractal render fakt to vytvářím moc pěknej efekt :) Stock: http://camelaught.pbworks.com/f/1230657217/barney.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 já ty rendery moc nechápu :( četl sem nějaký návodu ale nejde mi to :( neni tady někdo kdo by byl ochotnej a poradil??, prosííím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Zdravím všechny ve spolek určitě na to kouknu i když jak píšete že je to mc téžký tak to aspoň zkusím ;) jinak trochu jsem zkoušel a udělal další věc : http://photo.uloziste.com/?fotka=56f65ab23e25322c.jpg&d=132690c50b9dfa6a&size=3 i když je to nic moc ale myslím že je to lepší - co myslíte? Hodnoďte pls mírně sem fakt lama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 tak jen nerikej ze si lama a neco stim udelej .. zaklady se naucit daj :) tutorials.cz > návody > photoshop > signatury,základy s PS .. pokud mate nekdo gimp .. navodu je na netu docela dost, ale tady vam pomuzem spis s delanim ve fotokramu (ps:D) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 pokus o sig :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Pekny, jenom se mi to zda takovy rozmazany, mohl by jsi taky zkusit jine typo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 xD taky se mi to zda rozmazany .. je to delane z maleho obrazku :D ... sem ho ani nezmensoval :( ... jinak dik za koment :D ... a typo zkusím jiné :D toto uz je ohrané a nelíbí se mi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 Jo je to pěkný víc se mi líbí než B&W :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2010 New4X: hrozný typo ;) www.dafont.com hambman: neni zač ;) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 New4x zkusil sem něco z renderu a nevypadá to zase tak špatně(na mě :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Mě se to nelíbí :D ...... to oranžové typo se tam nehodí .. .a celé to na mě pusobí divně .... sry ale fakt se mi to vubec nelíbí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 nesnažte si tvořit pozadí C4Dčkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 trochu sem to upravil ale zase mě tam nesedi ta šedá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 jak ti rikal FB nemusis tam furt hazet ty c4d zkus si najít nějakej wall ze hry třeba k temu Halo a hod tam ten wall na pozadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ok .. ale pak to bude jen holé pozadí..přidej si mě na icq .. chtěl bych radu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 však rikam dej si na pozadí nějakej wall z nějake hry třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 ok .. ale pak to bude jen holé pozadí..přidej si mě na icq .. chtěl bych radu :P Holé pozadí ? ... co myslíž že máš teď ....:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Tak to je můj první sig Mám ho v popise Edit nejde to nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Nic moc ořezané používej refine edge jinak co nende nahrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Tak to je můj první sig Mám ho v popiseEdit nejde to nahrát Ta ženská je moc našířku ... jinak to neni nejhorší ... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 jj já si toho všiml až na konci .... a jde to nějak upravit ještě? mám to uložený v photoshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 když to zmenšuješ drž shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 co???? já většinou zmenšuju tím že dám Ctrl+T a když jsem držel Shift tak nic Ale je tam problém ja totiž tomám zduplikovany a ten Glow effect a rozmazany jde to ještě nějak udělat? Edit: už jsem to zpravil tak co říkáte na můj 1. sig ??? v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.