Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Nový sig..Edit: Sry za double Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Nový sig..Edit: Sry za double Pouze smudge na zadech ... nic vic tam nevidim :D ...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Viděl si render a stock? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ... jaky stock ?... staci render : http://www.renders-graphiques.fr/galerie/Sports-10/snowboard-snowboard-2405.htm ...... jeste pozadi si tam dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Je tam daný jiné světlo flow efekt.. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 :D zajimave :D ..... ja tam vidim jenom smudge,typo,pozadi ... tu praci bych mel za 2 minuty ... možná i dřív :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 To je zajímavé že ty dokážeš jen kritizovat.. A ne říci ano je to pěkné ale tohle a tohle dodělej to tam chybí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 :D kritizovat ...? ty si jediný od kterého se mi nelíbí sigy .... máš je moc narychlo ... :D .... proste se mi nelibí a nebudu to tu řešit ... :) stačí ? ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Hlavně že(nic proti kubo.90)kubovi90 si říkal že to má perfektní přitom je tam jen smudge+spirálka+ořez.. nic víc práce na minutku ..takže mě neříkej že ja jediný to mám narychlo ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 koukam historie se opakuje :) podobny vymeny nazoru tu byli uz jednou .. akorat v jinem slozeni uzivatelu :D ___ Ktomu sigu, se sigem se muzes delat jak chces dlouho ,ale de hlavne o vyslednej efekt :) ... vtom sigu nic co by vypadalo jako flow nevidim a svetlo taky ne .. vidim jen lehkej smudge, jiny bg (to uznavam ze si vybral docela dobre) a pismo, ktery paradne nici focal point :D PS: a nevim proc pouzivas "flow efekt" to zadnej efekt neni :) je to proste flow ... (hlavne to neber ze se do tebe navazim prosimte ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Neberu ok díky.. a chtěl sem se zeptat ta potyčka tu byla semnou nebo s newx4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Hlavně že(nic proti kubo.90)kubovi90 si říkal že to má perfektní přitom je tam jen smudge+spirálka+ořez.. nic víc práce na minutku ..takže mě neříkej že ja jediný to mám narychlo ok? V sigu nejde o to kolik tam toho použiješ .... ale jak to vypadá ... tvoje se mi nelíbí ... a pokud nedokazes snest ze se nekom tvoje tvorbyy nelibi ... tak tu nemas co delat .... a uz ti tu nebudu vic psat ... pro vice informaci zaskoč na icq :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ta potycka tu byla semnou a s cartmanem :) .. a NewX4: jak si psal ze ma sigy na rychlo atd ... no .. zametl bych si pred vlastnim prahem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 14, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 koukam historie se opakuje :) podobny vymeny nazoru tu byli uz jednou .. akorat v jinem slozeni uzivatelu :D Ano a pojede to znova, znova, znova ... Předchozí uživatelé si to (doufám) uvědomili .. Pokud do tohoto topicu budete jenom spamovat a nadávat, tak se lockne bude klid. Tady se má "kecat" o grafice/radit si - né se urážet a spamovat .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zinglbee a co jsem já psal na newx4 že má radši misto urazky rict ano je to pekne chybi ti to a to tak to dopln oprav atd. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 EDIT: sry nevšiml sem si méhu příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 newx4 mi silně připomíná svým chováním FB... K tomu Crysis sigu Typo je šílené ;), nedělej je tak velký a dělej je blíž k FP Jinak na mě je ten sig moc chaotickej a světlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Mock ten sig s Call of duty MW2 Dělal jsi ho vůbec ty??? protože co se dívam jak tvoříš tyto sigy tak mi to k tomu call of duty nesedí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 newx4 mi silně připomíná svým chováním FB...K tomu Crysis sigu Typo je šílené ;), nedělej je tak velký a dělej je blíž k FP Jinak na mě je ten sig moc chaotickej a světlej ešte do toho zaťahuj FBího .. omfg .. a čo máš ten green day tag v podpise , tak to by sa dalo tak isto skritizovať , ako si skritizoval Mockov tag ;) Veeeľmi veĺký a nepekný blur do pozadia , nejaká vrstva na SOFT LIGHT vytvára CHAOS a PRESVIETENIE .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 podle mě to neni zase tak špatný na to že začínam :D až na ty čára perem teda :D ale mě se to nechtělo už opravovat :D tak jen kritizujte!! :D stock: http://photo.mpora.com/photo/ftEfpjMCrB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 DT dalo :D netvrdím, že ne :D (jinak na SOFT light tam není nic...:roll: ) FB do toho nikdo netahá, se uklidni jenom my ho NewX4 připomíná. Rychlovka : EDIT : Něco staršího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tady dávám můj 2 sig http://s1.imgupload.cz/img/--/189020/hWV0q/Monika-2.jpg takovej na rychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Kubi nevím esi je problém, jen u mě, ale já ho nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Už jsem ho zpravil já jsem dál Stránku protože nevím jak dát obrázek aby ho viděli všichni Edit: Cartman co říkáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 ta potycka tu byla semnou a s cartmanem :) .. a se mnou eště :D DT: dík ;) Cartman: hele ;)......nezatahuj mě do toho :D....možná mám kecy,a možná samochvála smrdí,ale myslim že dělám trochu lepší arty než New4X a mam asi víc zkušeností,takže...když kecám že to neni pěkný,a nedodělaný,tak aspon vim o čem mluvim :D PS:ten nissan se mi docela líbí zrovna :D NEPSTER: pěkně se ti povedla ta čára perem ;) Mock: Crysis je pěknej,typo docela ujde,i když bych tam dal jiný,a trochu ztmavit okraje,je to hrozně světlý ;) Kubi.90: máš to nějaký zešedivělý hochu :D ta holka skoro nejde videt ;) A nehádejte se tu,nebo nam to tu Zinglbee lockne a budeme mít po prdeli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.