Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

koukam historie se opakuje :) podobny vymeny nazoru tu byli uz jednou .. akorat v jinem slozeni uzivatelu :D

___

Ktomu sigu, se sigem se muzes delat jak chces dlouho ,ale de hlavne o vyslednej efekt :)

... vtom sigu nic co by vypadalo jako flow nevidim a svetlo taky ne .. vidim jen lehkej smudge, jiny bg (to uznavam ze si vybral docela dobre) a pismo, ktery paradne nici focal point :D

PS: a nevim proc pouzivas "flow efekt" to zadnej efekt neni :) je to proste flow ... (hlavne to neber ze se do tebe navazim prosimte ;) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně že(nic proti kubo.90)kubovi90 si říkal že to má perfektní přitom je tam jen smudge+spirálka+ořez.. nic víc práce na minutku ..takže mě neříkej že ja jediný to mám narychlo ok?

V sigu nejde o to kolik tam toho použiješ .... ale jak to vypadá ... tvoje se mi nelíbí ... a pokud nedokazes snest ze se nekom tvoje tvorbyy nelibi ... tak tu nemas co delat .... a uz ti tu nebudu vic psat ... pro vice informaci zaskoč na icq :bash:

Odkaz ke komentáři

• Moderators
koukam historie se opakuje :) podobny vymeny nazoru tu byli uz jednou .. akorat v jinem slozeni uzivatelu :D

Ano a pojede to znova, znova, znova ... Předchozí uživatelé si to (doufám) uvědomili ..

Pokud do tohoto topicu budete jenom spamovat a nadávat, tak se lockne bude klid.

Tady se má "kecat" o grafice/radit si - né se urážet a spamovat

..........

Odkaz ke komentáři

newx4 mi silně připomíná svým chováním FB...

K tomu Crysis sigu

Typo je šílené ;), nedělej je tak velký a dělej je blíž k FP

Jinak na mě je ten sig moc chaotickej a světlej

ešte do toho zaťahuj FBího .. omfg ..

a čo máš ten green day tag v podpise , tak to by sa dalo tak isto skritizovať , ako si skritizoval Mockov tag ;)

Veeeľmi veĺký a nepekný blur do pozadia , nejaká vrstva na SOFT LIGHT vytvára CHAOS a PRESVIETENIE ..

Odkaz ke komentáři

ta potycka tu byla semnou a s cartmanem :) ..

a se mnou eště :D

DT: dík ;)

Cartman: hele ;)......nezatahuj mě do toho :D....možná mám kecy,a možná samochvála smrdí,ale myslim že dělám trochu lepší arty než New4X a mam asi víc zkušeností,takže...když kecám že to neni pěkný,a nedodělaný,tak aspon vim o čem mluvim :D

PS:ten nissan se mi docela líbí zrovna :D

NEPSTER: pěkně se ti povedla ta čára perem ;)

Mock: Crysis je pěknej,typo docela ujde,i když bych tam dal jiný,a trochu ztmavit okraje,je to hrozně světlý ;)

Kubi.90: máš to nějaký zešedivělý hochu :D ta holka skoro nejde videt ;)

A nehádejte se tu,nebo nam to tu Zinglbee lockne a budeme mít po prdeli....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu