Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Cartman182

Recommended Posts

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

a se mnou eště :D

DT: dík ;)

Cartman: hele ;)......nezatahuj mě do toho :D....možná mám kecy,a možná samochvála smrdí,ale myslim že dělám trochu lepší arty než New4X a mam asi víc zkušeností,takže...když kecám že to neni pěkný,a nedodělaný,tak aspon vim o čem mluvim :D

PS:ten nissan se mi docela líbí zrovna :D

NEPSTER: pěkně se ti povedla ta čára perem ;)

Mock: Crysis je pěknej,typo docela ujde,i když bych tam dal jiný,a trochu ztmavit okraje,je to hrozně světlý ;)

Kubi.90: máš to nějaký zešedivělý hochu :D ta holka skoro nejde videt ;)

A nehádejte se tu,nebo nam to tu Zinglbee lockne a budeme mít po prdeli....

... ale myslim že dělám trochu lepší arty než New4X a mam asi víc zkušeností

... s tím souhlasím :D ... máš ohodne lepsi prace :D ....

a k tem sigum .. kdyz se mi nelibi tak to napisu .... tak nechapu proc vam to vadi ... když se muj sig nekom nelíbí ... což je asi většina .. tak si z toho nic nedělam a neřešim to ...:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mock: já se snažím ale co udělám něco jinýho to se mi nelíbí

Frozen Bee : jak jako zešedlí??????? muíš kliknout na ten obrázek ještě jednou on totiž na tym není ostrej

Nemáte někdo nějaký dobrý brushe??? napiš te odkaz ale ne jenom stránku ale přímo na nějakej brush

Odkaz ke komentáři

NEPSTER: pěkně se ti povedla ta čára perem ;)

nevim mě se to moc nelíbí :D je to takový hranatý :D trochu sem to odfláknul :D ale díkm ;)

NewX4 jak si to udělal u toho sigu co máš v podpise u těch hlav jak to máš tak rozmazaný že to vypadá jako "úlomky" ?

Odkaz ke komentáři

díky za radu! ;) pokusím se :)

no ja bych teda rekl ze je mnohem podstatnejsi nez si vybrat spravnej brush (ja treba pouzivam zakladni) .. si ho spravne nastavit ;) tady mas otom celej clanek http://www.tutorials.cz/clanek1263-zaklady-v-photoshopu-cs3-pouzivani-stetcu-a-nastroje-rozmazani#clanky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu