Cartman182 Odesláno Únor 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 FB . Dík Kubi : navštiv www.tutorials.cz (ta holka není špatná :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Tak moje nejnovější práce asi moje Nejlepší tak posuďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Pěkné ale zkus udělat každý sig nejak jinak pořád to pero.. :D jinak fakt pěkné EDit: jo to jsem dělal já ten Mw ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Me se to od kubiho libi moc a to pero tam ma proto ze jsem to chtel :D jinak jsem uplne spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 a se mnou eště :DDT: dík ;) Cartman: hele ;)......nezatahuj mě do toho :D....možná mám kecy,a možná samochvála smrdí,ale myslim že dělám trochu lepší arty než New4X a mam asi víc zkušeností,takže...když kecám že to neni pěkný,a nedodělaný,tak aspon vim o čem mluvim :D PS:ten nissan se mi docela líbí zrovna :D NEPSTER: pěkně se ti povedla ta čára perem ;) Mock: Crysis je pěknej,typo docela ujde,i když bych tam dal jiný,a trochu ztmavit okraje,je to hrozně světlý ;) Kubi.90: máš to nějaký zešedivělý hochu :D ta holka skoro nejde videt ;) A nehádejte se tu,nebo nam to tu Zinglbee lockne a budeme mít po prdeli.... ... ale myslim že dělám trochu lepší arty než New4X a mam asi víc zkušeností ... s tím souhlasím :D ... máš ohodne lepsi prace :D .... a k tem sigum .. kdyz se mi nelibi tak to napisu .... tak nechapu proc vam to vadi ... když se muj sig nekom nelíbí ... což je asi většina .. tak si z toho nic nedělam a neřešim to ...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Mock: já se snažím ale co udělám něco jinýho to se mi nelíbí Frozen Bee : jak jako zešedlí??????? muíš kliknout na ten obrázek ještě jednou on totiž na tym není ostrej Nemáte někdo nějaký dobrý brushe??? napiš te odkaz ale ne jenom stránku ale přímo na nějakej brush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Kubi.90 : tady tyto sou dobre : http://ka05.deviantart.com/art/Splatter-Brushes-31656209 na té strance je jich mrtě :D ...... btW : moe nová práce -> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 NEWX4 co to je za brush na tym sigu MUSIC ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 co ja vim ..... uz sem je stahoval davno ... ale sou kdesi na deviantart .... :D ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 New4X: mě to nevadí ;) tady to tak dělaj všichni Kubi: takový jako překrytý šedivou... www.brusheezy.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 NEPSTER: pěkně se ti povedla ta čára perem ;) nevim mě se to moc nelíbí :D je to takový hranatý :D trochu sem to odfláknul :D ale díkm ;) NewX4 jak si to udělal u toho sigu co máš v podpise u těch hlav jak to máš tak rozmazaný že to vypadá jako "úlomky" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 normálně rozmazal to - Smudging Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 to chápu ale mě se to nikdy nepovedlo tak aby to vypadalo takhle..dycky jen že se to protáhne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 to chápu ale mě se to nikdy nepovedlo tak aby to vypadalo takhle..dycky jen že se to protáhne.. Musíš sa pohrať s možnosťou Scattering a hlavne vybrať správny brush ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Musíš sa pohrať s možnosťou Scattering a hlavne vybrať správny brush ;) díky za radu! ;) pokusím se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Něco nového ale nvm nvm pořád mi tak něco chyby nebo přebývá :? v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 hambman - tie oči to úplne zabili + to pozadie prázdne .. máš na viac ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 díky za radu! ;) pokusím se :) no ja bych teda rekl ze je mnohem podstatnejsi nez si vybrat spravnej brush (ja treba pouzivam zakladni) .. si ho spravne nastavit ;) tady mas otom celej clanek http://www.tutorials.cz/clanek1263-zaklady-v-photoshopu-cs3-pouzivani-stetcu-a-nastroje-rozmazani#clanky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Zdravíčko ! Tak jsem zase tady - dal jsem si trošku pauzu, něco proštudoval a teď jsem udělal takovou 5ti minutovou rychlovku - co myslíte - je to lepší? http://img171.imageshack.us/img171/7125/slipknotcomplete.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 špatný typo...a tu krev si měl dát do vrstvy za renderem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 +NEW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Pěkná Práce 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 FB Mě se nelíbí ten efekt takový ty hranatý čáry :( jinak to není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 FB mas to pěkny ale zdá se mi to ta pravá i levá strana taková prázdná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkurer Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 To mock: ale kdyby byla za renderem tak jí přece ten render překryje a není vůbec vidět ne? Nebo by jsi u renderu nastavil překrýti třeba na 60 procent jenom? Jinak krev je i trochu za typem i přes něj, všiml sis? :) co ještě doporučujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.