Cartman182 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 FB : pěkný, jenom bych zkusit na to rozmáznutý pozadí bych práskl ještě mírný Gausovský jinak tady je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Pěkné oba .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 akorát ten obrázek je z CoD 5 ale hezké :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jojo vím, pak sem si toho taky všiml:D ale to je u jenom detail :D Díky voboum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Dnešní dvě práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Dobré :D velmi dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 povedený ;) obě práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 dost dobry hambman, ale neznáš nějakej tut jak mas tam u toho terana to zeleny ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 mě se to nezobrazuje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 v.1 v.2 photoshopu skoro neumim ale baví mě to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 dost dobry hambman, ale neznáš nějakej tut jak mas tam u toho terana to zeleny ?? na toto tut neznam je to delany casti brushem vrstvenim a smudgem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 na toto tut neznam je to delany casti brushem vrstvenim a smudgem a tomu se říka flow že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 a tomu se říka flow že ? flow je celkový smer sigu .. v podstate efektov .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Dnešní dvě práce je to mazec .... podle mě si nej grafik tady na foru ..... všechny výtvory máš pěkné :D ....8) jen tak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Udělej tut na toho Terrana.... Tenhle tut hledam už pěkne dlouho zatim nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 je to mazec .... podle mě si nej grafik tady na foru .....všechny výtvory máš pěkné :D ....8) jen tak dál Nič v zlom , ale sigy moc ako grafika .. mno , moc by som tomu tak nehovoril xD .. Nehovorím že hambmanovi sigy nejdú .. -- V zelenom SC si hrozne pokazil typo tým glowom na Terran type .. Smack typo je tiež hrozné .. Ten zelený efekt by som dal viac dolava ( naňho ) , kvôli blendingu .. nejaká farba v pozadí + smudge = prázdne pozadie .. ( Podľa mňa ) Svetlo je celkom fajn .. -- V modrom SC sigu si pokazil tiež Smack typo a aj Protoss typo .. Pozadie je tu už lepšie .. Smudgoval si ho ? Není tam žiadny blending .. čo je škoda .. svetlo tiež celkom v pohode .. -- Pozadie tagwallu sa mi tiež nelúbi .. -- Vcelku sa mi páčia obidva ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 To smack typo je pravěže luxusní :D ..... .....a musí se nechat že tu není nikdo kdo by svedl také práce jak on :D ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 To smack typo je pravěže luxusní :D ..........a musí se nechat že tu není nikdo kdo by svedl také práce jak on :D ..... Myslím že mám viac skúsenosti ako ty ;) a čo TwiCe alebo aj ja ? =P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 To smack typo je pravěže luxusní :D ..........a musí se nechat že tu není nikdo kdo by svedl také práce jak on :D ..... Že je nejlepší grafik,trošku přeháníš,má to pěkné to jo ,ale nesmíme zapomenou na Twice,Darka a frozen beeho ... Podle mně tyto tři se mezi sebou dělí o top grafika fora,ale je to jenom můj názor :) PS:Ještě DAVE ale ten tu moc nebývá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Tož ja nevim nemozu si pomoct :D ... proste sigy od hambmana su upa parádní :D ..... fakt se mi to mrtě líbí :D ...... jeste Frozen Bee ma pekné :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 tak jistě že profesioniál v tom vidí chyby...ale já jakože začátečník v tom chyby moc nevidim..mě se to líbí!! x) btw můžu poprosit o ty fonty (u toho zelenýho jak tim máš napsáno smack a u ghost) stačí jméno díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nikdo znas tu grafik neni :) nebo esi se zvas nekdo za grafika povazuje ja teda ne :P ale diky za podporu ;) na tech starcraft sigach by se urco chybicky nasli .. ale nejsu na tutorials kde bych si vsimal detailu a poukazoval na ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Nič v zlom , ale sigy moc ako grafika .. mno , moc by som tomu tak nehovoril xD ..Nehovorím že hambmanovi sigy nejdú .. -- V zelenom SC si hrozne pokazil typo tým glowom na Terran type .. Smack typo je tiež hrozné .. Ten zelený efekt by som dal viac dolava ( naňho ) , kvôli blendingu .. nejaká farba v pozadí + smudge = prázdne pozadie .. ( Podľa mňa ) Svetlo je celkom fajn .. -- V modrom SC sigu si pokazil tiež Smack typo a aj Protoss typo .. Pozadie je tu už lepšie .. Smudgoval si ho ? Není tam žiadny blending .. čo je škoda .. svetlo tiež celkom v pohode .. -- Pozadie tagwallu sa mi tiež nelúbi .. -- Vcelku sa mi páčia obidva ;) Naprosto souhlasím není to nic extra když se podívám na forum tutorials.cz jsou tam o třídu až o dvě lepší a kvalitnější sigy typo sem trochu odflák ale trochu sem tápal jak ho přesně udělat nechal sem se inspirovat od Twice a jeho tagwallu Wow Catalysm http://twicearts.deviantart.com/art/Goblin-and-Worgen-tagwall-137986768 kterej je naprosto skvělej a myslím že ani z poloviny se mi nepodařilo dosáhnout efektu co jsem chtěl opravdu klobouk dolů Twice :) snažím se ale přece jenom dělám ve photoshopu sigi asi 1/2 roku a pořád to není ono. Děkuju moc za kritiku něco takoveho sem potřeboval :) a za chválu též. A pozadí u modryho SC není rozsmudgovany jen je z krajů trochu rozostřeny požil sem na pozadí artworky prostredi SC http://www.starcraftcz.com/galerie-artworky :) EDIT: Písma Jellyka, N-Gage :) a na tut nemám čas pokud bude někdo chtít pošlu přes PM *.psd obou sigu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 můžu poprosit o ty fonty? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 nikdo znas tu grafik neni :) nebo esi se zvas nekdo za grafika povazuje ja teda ne :P ale diky za podporu ;) Presne tak .. Ja sigy ani moc nepovažujem za grafiku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.