Kolda Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 tady je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Twice: asi tak :lol: jo,prosim toho Black Volta odkaz na normal DA...chci si to přidat do favourites :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 priste zkus dat normalne do hledani jmeno toho obrazku ;) tzn: black volta http://blackvolta.deviantart.com/art/Doc-Black-Volta-150364464 PS: to tu zas nejvic ozilo, su zvedavej na jak dlouho x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 tak to je jasny ze tvrdis ze je tablet na picu kdyz vnem vidis vyuziti na signatury :D s tabletem se prave delaj prasarnicky na vetsi rozmer.. jako napriklad http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/010/6/b/Mobilize_by_AndreeWallin.jpg http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/014/2/f/Doc__Black_Volta_by_BlackVolta.jpg chcu videt jak todle das mysi .. :D ne tak neříkam že to dam myší! :D ale myslel jsem tim že s tim neumim tak dobře aby mi to šlo o hodně líp než myší..a hlavně než s tim něco udělam tak mi to zabere o dos t víc času než s myší pač tam dělam hodně chyb a musim to opravovat..a hlavně moc to nevyužiju.nedělam v ps atk dobře abych to dělal tim..teď se s píš učim něco jinýho.. ;) alee pro někoho kdo to ovládá to je určitě lepší než myš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Nový sig: Stock: http://www.gta4mod.com/hotgta/wp-content/uploads/2009/08/tbgt-fan-art.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Pěkný typo, jinak se mi to moc nelíbí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 nevim jestli to hodnotim správně..ale...podle mě tam ch*tvrdé i*bí světlo je to takové tmavé..a pozadí je asi moc rozmazané..působí to tak trochu nudně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 cart jenom C4D tak to jo ... :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Nový sig: Stock: http://www.gta4mod.com/hotgta/wp-content/uploads/2009/08/tbgt-fan-art.jpg Mě se líbí .... takový pěkný normalni ... zadny preplacany .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Jojo takový jednoduchý !!! v jednoduchosti je krása :roll:8):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Jojo takový jednoduchý !!! v jednoduchosti je krása :roll:8):cheesygrin: Musim souhlasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 cart jenom C4D tak to jo ... :D diky pokud chceš tak ti ho někam upnu ;) mám ho do teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 pokud chceš tak ti ho někam upnu ;) mám ho do teď to bys byl moooc hodnej u predem thx :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 http://i50.tinypic.com/zmfkw5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 TAk dneska mi to nejde :( http://cartman182.xdark.cz/ Je to hned ten první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 musim souhlasit :/ , ztech vsech na ty strance je asi nejhorsi :P ale ono kdyz si vyberes takovej LQ stock tak tomu taky moc neprispejes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 to byla výzva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Takový jednoduchý ale mě se to líbí až na to písmo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 špatný typo,a nevidim moc efektů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Mock : kdyz se ti to typo nelibi tak ho dej prece jinam x) to te fakt nenapadlo ho dat trebas vic k obliceji? :) ale jinak nic moc no :P chybi svetlo, rozmer se mi nezamlouva a efekty nevidim :arrow: treba priste ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Typo se mi nelíbí, rozměr není muj typ (jsem věrný svýmu 400x150) jinak to nejní nejhroší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Typo se mi nelíbí, rozměr není muj typ (jsem věrný svýmu 400x150) jinak to nejní nejhroší no , lenže nie vždy možeš použiť tento rozmer .. veľa krát sa mi stáva že sotck je vysoký , takže .. =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 no , lenže nie vždy možeš použiť tento rozmer .. veľa krát sa mi stáva že sotck je vysoký , takže .. =)) von to delal z renderu .. tkze si to mohl klidanko zmensit ... jinak k tom sigu .... na mě moc velké .... ale jako da sa ... jinak Cartmane nice avatar 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 von to delal z renderu .. tkze si to mohl klidanko zmensit ...jinak k tom sigu .... na mě moc velké .... ale jako da sa ... jinak Cartmane nice avatar 8) Nejde o to , či je to render alebo stock .. že keď je postava vysoká , a máš nízky sig , tak to tam proste nedáš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 no , lenže nie vždy možeš použiť tento rozmer .. veľa krát sa mi stáva že sotck je vysoký , takže .. =)) cituju FB " DObrej si grafik si vždy poradí" NEVX díky :), mě se líbijou zase ty tvoje :D i ten cos měl minule :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.