Guest LaYer Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 muj new sig je to ten samej render jako sem pouzil pred tim :) myslim si ze se mi to povedlo vic nez ten sedivej jinak nejsem takovej fanda prototype ale dobre se na nej delaj sigy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nějak ho nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 uz to de ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Bohužel taky nic nevidím :( .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ted? http://s1.imgupload.cz/img/203640/Q8oE0/p-TYPE.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Jo teď už jo No je to rozhodně lepší než ten BW;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Layer: dost dobrá hloubka :D DT: už si slyšel o tzv.: transformaci kámo? :lol: to jako že můžeš různě obrázky zmenšovat :D takže když je moc vysoká postava,tak si jí víc zmenšíš ;) Cart: já osobně preferuju Reye Misteria :D ale s Cenou sou v bandě,tak v poho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 FB : Rey je taky můj oblíbenec, ikdyž byl teď už WWE nesleduju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Layer: dost dobrá hloubka :DDT: už si slyšel o tzv.: transformaci kámo? :lol: to jako že můžeš různě obrázky zmenšovat :D takže když je moc vysoká postava,tak si jí víc zmenšíš ;) Nepochopili sme sa .. kašli na to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Není moc povedený :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Zkusil sem něco s brushem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Hmm nic moc ale nelíbí se mi tam ten Font :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Hmm nic moc ale nelíbí se mi tam ten Font :? Plně souhlasíM :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 moc k sobě neseděj barvy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 NEvím zda jenom u mě, ale celý to pozadí červený je přepálený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 jn me by se spis libilo cerny pozadi ale jinak se mi to celkem libi jeste to typo no ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 neco na zkousku renderu + zadneho pozadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Zase žlutá přepal ... ale ber to s rezervou sám s tím mám někdy problém :D EDIT : jenom taková decentní úprava Stock : Moje : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 cartman 10/10 8> todle se ti opravdu povedlo nebo mě se to aspon libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mě se to moc nelíbí už ani ten stock připadá mě to prázdné promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 nevim...nevidim nějak smysl,nebo kompozici.....ani tam neni skoro vidět žádná postava,a na abstrakt málo efektů....:cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 a To písmo nende skoro přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Něco nového EDIT: sry za double Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Cartman , ty mu vyčítaš prepal a sám ho v tom poslednom sigu máš :lol: Mock , to C4D vpravo je zle umiestnené a vôbec , zlý výber C4D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Cartman182_ dobrej nápad mě se to líbí..víc to první než to druhé Frozen Bee_ máš pravdu ale podle mě se vše nemusí dělat podle pravidel nebo tak jak se to obvykle dělá.. ;) OpO_ ZKUS UŽ TAKY NĚKDY JINEJ FONT! :D /jinak se mi tam nelíbí to pozadí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.