Mock Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 A jinak :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Cartman , ty mu vyčítaš prepal a sám ho v tom poslednom sigu máš Darku asi neumíš číst všecko co ? psal sem že s ním mám taky problémy....nauč se číst všecko a pak otevírej hubu MOCK _ existují i jiné fonty víš to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Vím mg a ptám se co jiank? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Vím mg a ptám se co jiank? C4D na nic Kompozice středová na nic A světlo je blbě umístěné Vůbec se mi to nelíbí, ale někomu třeba ano Stačí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 C4D na nicKompozice středová na nic A světlo je blbě umístěné Vůbec se mi to nelíbí, ale někomu třeba ano Stačí ? Moje slova :) .... fakt sa mi to nepáčí mocku ... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Mock_ napsal sem to edit NewX4_ fakt to nechceš zkusit ? http://console-forum.net/showthread.php?t=85689 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Nepster: ale to neni o pravidech ;) EDIT: +NEW: Gabe Saporta from Cobra Starship Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 FB paráda až na tomto nad tím typem :( to mi tam kazí celkový dojem ze sigu, ale jinak pěkná práce ;) Fabregas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Cart: dik.....to nad tim cobra starship typem je jeho podpis totiž ;) :lol: fabregas dobrý,ale neni moc vidět...musíš trochu umazávat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Máš ještě PSD. od toho tvýho ? Pokud jo, zkus ten jeho podpis jenom oddělat a upnout to , chtěl bych vidět jak to vypadá bez toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 oba pěkný ;) obdivuju jak si dycky vyberete dobrej stock! xD jo a FB máš teda to psd z toho avataru pro negta jak sem tě prosil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Tak mě ten stock poslal zingbeee protože to je sig pro něho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 FB luxus jako vzdy ... :D ........ Cartmane ... taky dobry jenom se mi to zda moc rozmazane .... jo a mam dotaz neskusal nekdo toto ? : ... mrtě se mi to líbí ... vsude je mega moc navodu ... ale vubec mi to nejde :D .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 já to zkoušel, měl sem půlku hotovou a ve škole mi došla baterka v ntb, tak se mi ani neuložilo psd, a pak už sem neměl náladu to dělat znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ten vyslednej efekt toho tutorialu vypada moc dobre ... asi s toudle tematikou taky neco zkusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 for Cart: for Nepster: http://czshare.com/1188808/2M2h/Negto_Avatar_PSD.psd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 No podle mě je to lepší ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Rey Mysterio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 :D dobrý... ale trochu bych ho tam zakomponoval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ta první verza se mě nelíbí vůbec:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ahoj vim ze to sem nepatri ale stejne se zeptam nevite jestli adobe illustrator CS3 funguje na windows 7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Jo funguje, nebo aspoň do nedávna mi jel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Moje vlastní tvorba pomocí tabletu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 kvalita ;) bez predlohy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Bez předlohy ne:D to bych nezvládl. Ale nějaké detaily na předloze nebyly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.