Frozen Bee Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 tak ukaž předlohu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 for Cart: for Nepster: http://czshare.com/1188808/2M2h/Negto_Avatar_PSD.psd díky jenom můžu poprosit aby si to dal někam jinam,tam to skoro nikdy nejde stáhnout :( btw mě se to líbí víc s tim sigem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Socom V2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ten obličej tam skoro není vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Socom V2. pěkny ale maš tam špatny světlo podle myho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Mock : nevím jak ty ale já ten obličej vidím v pohodě kolda : světlo, nevím který myslíš, zda to na rameni (jakože tam svítí něco a jde to přes ramoeno až na zbraň) možno proto se ti (+ někomu) zdá divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Cartmane .... ten obličej fakt nejde vidět ... vidim sotva půlku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Cartmane .... ten obličej fakt nejde vidět ... vidim sotva půlku já ho vidím v pohodě, celej proto upravovat nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 já ho taky vidím dobře..a ikdyby vidět nešel tak je to jedno nee? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 potřebuju poradit jde si změnit jazyk z češtiny na anglinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jj jde už jsem to udělal dám to sem počkej já ti dám soubor a ten nakopíruješ do photoshopu Kam to chceš upnout? Edti: http://uloz.to/4133707/tw10428.dat tady to je dáš to ******Adobe\Adobe Photoshop CS3\Required a dáš kopírovat a nhradit a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 já ho vidím v pohodě, celej proto upravovat nebudu :D ty zdroje světla který sou v modrým tam bejt nemaj (nebo aspoň ne takle výrazný) :) to nevidíš? :D ..a ikdyby vidět nešel tak je to jedno nee? :D tak stímhle přístupem se nezlepšíš ani kdybys chtěl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 neco new myslim si ze se mi to nepovedlo ale stejnak to sem dam nemam co delat :) jinak pls koment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Moc změnt nevidím, tedy pokud je to ten stock co si myslím.... upni stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 je to z renderu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Layer: co je to bílý vlevo?? ;) strašně to tahá oči.... + taková menší blbynka do podpisu z nudy :lol: ale docela pěkný ne? ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 C4D render Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jak řikám.....tahá hrozně oči ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Ve skole byla nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Luxus twice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Twice nice :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Něco jsem zkusil zatím bez písma neměl sem už čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 docela dobrý,ale né tolik světla kolem hlavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 Škoda toho světla, a druhá škoda, žes přes tu levou zbraň hodil ten červenej brush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.