Guest LaYer Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 nic moc :cry: ale co stejne to sem dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
consolemaster Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tak tady je muj prvni sig. Tak jsem to jeste upravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Můj příspěvek do soutěže: Woow ..... jak sem to uvidel tak ma presla chuť neco robit .. Fakt parááda :D .... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Tak tady je muj prvni sig. tak nechcu ti tady psát pěkny a už nic říct že by sis z toho nic nevzal ale nevidím tam skoro žádné effekty a to typo mi tam taky moc nesedí tak bych ti jen doporučil číst tuty www.tutorials.cz ,ale jinak jen tak dál a nesmíš to vzdát :) a tady je moje dílo do soutěže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Kolda ... hodně pěkné .... krasne typo .... barvama mi to pripomina ten tvuj cod sig... xD jinak fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 dík a pojd taky něco udělat ať je toho víc :) aby to nedopadlo jak ty soutěže co pořádal twice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 když ja se bojim :D ... oba dva to mate take pěkné ..... xD nechci si udelat trapas... ale mozna neco zkusím xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 po dlouhé době jsem taky něco urobil co vy na to to? ( :( ) v1 v2 [toho nicku si nevšímejte] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 NewX4 : ktomu postu .. "Kasli na to .." nevim co se do toho vlastne pletes .. ten post se te vubec netykal .. a to ze je nekdo ten super nej ultra grafik sme snad slyseli 1000x .. ono neni potreba komentovat kazdej post vis.. ;) nechces si delat ostudu? tak nic nedelej .. a nebo na to sedni a neco udelej ! DarkTemplar: za co se mi omlouvas? :D jen sem si chtel rejpnout :P a ty se mi este omluvis :D Negto: nechcu se ti cpat do topicu tak to napisu tady .. delej to jak ja .. napis modovi at to promaze .. a kdo bude nekdo flamovat natvrdo karty .. jinak to tady nejde ... oni to tady totiz par bezmozku totiz jinak nepochopi ty gears of war sigy .. se vam povedly, oboum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Čekám až nějakého moda chytnu a hned ho poprosím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 TwiCe ... oka sry ... =( N,E,P,S,T,E,R, - No mě se to moc nelíbí ... ale avatar máš pekný.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Nepster pěkný ale nelíbí se mi tam ten Font Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Kolda: GearsOW pěkný ;) ten první se mi ale moc nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 moj entry .. taká rýchlovka .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 moj entry .. taká rýchlovka .. no zdá se mi že sis na tom moc velkou práci nedal prodle mého jsi tam dal jen c4d nebo jestli to je wireframe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 no zdá se mi že sis na tom moc velkou práci nedal prodle mého jsi tam dal jen c4d nebo jestli to je wireframe Mě se to moc nelíbí ... to uz ty tvoe halo sigy su lepsi :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 FB : jn kontrast je v pi*i a sig nemá dané rozmery .. napr. futbalové signatúry sa robia velikosti 500x200 a to ti říkal sám "Kája Bryknerů" :D:D:D Jinak k tvýmu sigu do soutěže Sám si psal že středová kompozice je k ničemu... Máš tam pozadí+C4D render a hozený do BW verze :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 FB : jn kontrast je v pi*ia to ti říkal sám "Kája Bryknerů" :D:D:D Jinak k tvýmu sigu do soutěže Sám si psal že středová kompozice je k ničemu... Máš tam pozadí+C4D render a hozený do BW verze :roll: Vždyt on nic jine ani neumi .. nevidel sem sig kde by mel neco jine nez jen C4D .. par světílek :D .... btw muj novy sig : Moc efektů tam neni .. je to takovej vobičejnej sig :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 New4X: to ujde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 pěkny, protože vím že s autama to moc nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Mě se to zase nelíbí máš na víc Muj vklad v2. DT : ještě když to podle tebe "nemá cenu" tak proč sem chodíš furt vysírat ? :roll: :roll: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Cart: neni mezi nima moc rozdíl teda ;) :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 cart : V1 se mi zdá hezčí jinak proc ste mi nikdo neokomentovali ten battlefield sig :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 nic moc :cry: ale co stejne to sem dam :D no měse to moc popravdě nelíbí ... zkus jiné typo ... dafont.com ...........:bash: Cartmane .... k tom sigu .... nelíbí se mi tam tak moc toho světla ... to G u napisu nejde moc videt .... ale jinak fajne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 no zdá se mi že sis na tom moc velkou práci nedal prodle mého jsi tam dal jen c4d nebo jestli to je wireframe No , popravde musím uznať že to tak vyzerá ;) Mě se to moc nelíbí ... to uz ty tvoe halo sigy su lepsi :roll: Díky za poučujúci koment =) Vždyt on nic jine ani neumi .. nevidel sem sig kde by mel neco jine nez jen C4D .. par světílek :D .... no , až na to že sem dávam každý tretí sig , máš pravdu mno .. a btw , ty máš každý sig iného štýlu , že ? :dozey: DT : ještě když to podle tebe "nemá cenu" tak proč sem chodíš furt vysírat ? :roll: :roll: :lol: OK KONČÍM TU .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.