Mock Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Okey preposli mi psd at si to zkusim mas muj skype na Pmku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Dost psd stáhneš na tutorials a zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 HALO Eat me :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Zdá se mi skoro dotyčná úprava ale jinak v poho ... kromě fontu xDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Kua spletl sem si topic :D Díky .. mě se to nelíbí moc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 carte: nelibi se mi ten hroznej prepal postavy .. typo mohlo bejt taky lepsi .. a svetlo .. no to uz je vase klasika .. to tady nedelate skoro nikdo x) eat me ham ... *polk* ... *oliznuti* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 carte: nelibi se mi ten hroznej prepal postavy .. typo mohlo bejt taky lepsi .. a svetlo .. no to uz je vase klasika .. to tady nedelate skoro nikdo x)ham ... *polk* ... *oliznuti* Myslím že napr. na tom Gears Of war sigu mám dobré svetlo .. či ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Cau lidi chci se vtom naucit delat :) Precetl jsme si hodne navodu, jen mi chyby proste to ze sem jeste nic zkoro nedelal, mate nakej supr lehkej navod na nakej SIG? :) Neco co zvladnu nejlepe i s vidkem a presne stim co mam delat atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Stačí hledat ;) http://www.youtube.com/results?search_query=photoshop+signature+tutorial&search_type=&aq=0&oq=photoshop+signatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 pls radu.. soubor tif co to přesně je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Tagged_Image_File_Format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 DT ty ses asi mozna jedinej kdo to svetlo chape a pouzije ho ;) nechcu nekomu krivdit... ale v poslednich par vytvorech co sem tu na CF videl tomu tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 neco new jeste mam jiny v. ale to sem dam az odpoledne jeste to musim doladit pls koment :) typo jeste pridam (pak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Teraz sa mi tvoje výtvory oveľa viac páčia , keď niesu také prekontrastované ! =) neco new jeste mam jiny v. ale to sem dam az odpoledne jeste to musim doladit pls koment :) typo jeste pridam (pak) Dosť sa mi tam stráca focal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Twice: já taky používám světlo :D okrajově :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 jojo velice okrajove :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ____a jinak ? co ten muj sig Finální verze edit: tak mi to nedalo ten modrej gardient map se mi zdá nej. viz. můj podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Jak sem psal - nemám moc rád středovou kompozici, jinak to není špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Chvilka nudy za pc a vzniknul z toho můj druhý sig :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Ako som ti písal na ICQ , na 2. sig je to super ;) Je to trochu oversontrasted , ale to zatiaľ neva .. ale dávaj si na to pozor .. A skús robiť sigy s postavami , alebo proste také niečo =D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Chvilka nudy za pc a vzniknul z toho můj druhý sig :D jak si udělal to typo? x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Krytí výplně - 0% Vnitřní stín - 51% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Krytí výplně - 0%Vnitřní stín - 51% tak to jo, díky..já myslel že to je nějakej efekt nebo nevim co protože mě to připadá že to vypadá že to je "vyražený v tý zdi" :D můžu poprosit o ten font? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.