DarkTemplar Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Mne sa páči jak sa hráš s farbami ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Jo právě, na barvách to celé stavim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 http://dannyawesome.deviantart.com/art/Thoughts-And-Dreams-156798693 tenhle si mi loíbí moc ;) hlavně nápad! _v1 _v2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Nepster .. až na typo sa mi to zda fajn .. to N nejde moc videt ... btw : neco new .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Nepster .. až na typo sa mi to zda fajn .. to N nejde moc videt ...btw : neco new .... já vůbec nevim poslední dobou jaký tam dát font x( jinak obdivuju jak dokážeš dělat s autama :D já sem to zkoušel a prostě "neživý" sou pro mě strašně těžký a nevim jak na to :(:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Chtěl jsem všechny požádat kdo se ještě neúčastníte CFG ať zkusíte něco vytvořit ;) Čím více lidí,tím lepší to bude ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=87244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 N,E,P... xD typo mi taky dělá problém ... / zučastni sa CFG prosím / ... Negto ... ten tvůj avatar je parádní ... xD jak sa trepe =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 N,E,P... xD typo mi taky dělá problém ... / zučastni sa SCF prosím / ... ale mě to dřív problémy nedělalo.. (teda aspoň doufam :D:D) ale nevim čim to je prostě si asi vybíram stocky ke kterejm nevim jaký nebo nevim fakt :D ( :( ) tak tady taky něco do soutěže... ale na ntb to bez myši fakt moc nejde x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 12, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Pokus no. 1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Mě se to docela líbí, jen bych ten sig vzhůru nohama zprůhlednil, ať neni tak výraznej a to černý pozadí možná nějak oživil - třeba jako jsi dělal pozadí u toho sigu, jen méně výrazné a tmavší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Pokus no. 1 :Dhttp://s1.imgupload.cz/img/231210/UEs7P/Tagwall_Iron_Man.png promiň že se ti do toho mýcham! jen sem měl nápad jak by to mohlo vypadat: http://s1.imgupload.cz/img/231320/cAZuw/ironman_zing.png ale rozhodně nechci radit nebo tak něco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 do soutěže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 ahoj, jen jsem se chtel zeptat jestli je nejaký podstatný rozdíl mezi 32-bitovym a 64-bitovym photoshopem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 32bit je určen pro 32bit operační system a 64bit je pro 64bit operační systém. Jak logické :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 a co řikáte na můj příspěvek do hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 jde si dát z češtiny na angličtinu pač já se v tom neviznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 promiň že se ti do toho mýcham! jen sem měl nápad jak by to mohlo vypadat: http://s1.imgupload.cz/img/231320/cAZuw/ironman_zing.png ale rozhodně nechci radit nebo tak něco! Nápad dobrej ... ale ty oči moc svítí ..... xD tkze se mi to nelíbí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Nový pokus do soutěže ... Mock ... k tom sigu .... nemam rad takove velke krávy .... a moc prace sis s tim nedal ... nevim mě se to moc nelíbí ... btw : oprav si to Gear a dodelej tam CFG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 stim editovani toho contestu mi to pride jako docela kravina :) vtom je tadle soutez teda opravdu original :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 to je fakt...každej akorát furt edituje,a je to o ničem...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Jestli Vám to vadí,tak v příštím kole editace bude zakázána :) Ještě máte nějaký návrh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 myslim ze zatim muj nej -ze zacatku to mel bejt jenom nejakej abtract sig a pak toto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Prosimvas ja vim ez na 1. strance jsou odkazi na tutorialy ale neni tam moc veci, treba takova ta laserova cara ktera je obnotana okolo neceho tobych chtel tutorial nato a na dalsi veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Zkus tohle http://www.tutorials.cz/clanek1208-zaklady-prace-s-perem V podstatě to obtočíš perem dáš simulovat štetec a potom už jenom vygumuješ co potrebuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Mock_ až na tu velikost,,,, máš skoro 480x180 xD to je dost velkej rozdíl :D:D a měl by ses naučit pozorněni číst ;) :D :sig musí obsahovat nápis (typo) CFG, a o tom gear ani nemluvim :D:D NewX4_ mě se to taky elíbí :D mě šlo jen o ten nápad měl sem to asi za 2 minuty :D; jinak podle mě zatim vedeš ;) jinak s tim editovanim..taky si myslim že to je HLOUPÉ :D btw u nějakých dotazů nevím jestli se s mát nebo brečet ^^ E_ jo a co říkate na ten muj sig do soutěže? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.