Negto Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Když je nuda,není co řešit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 negto podle mně máš na víc :) ,jinak z toho tvího avataru by jeden dostal epileptickej záchvat a pls okomentujte nekdo ten muj guitar sig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Máš ten sig pěkně sladěný mě se líbí .... ale to typo tam moc nesedí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 No nevim mě se to moc nelíbí ... btw : ty se nebudes zapojovat do CFG ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Ne nebudu .... Chcu se vyhnout tomu,aby někdo neřekl že jsem zaujatý a ostatní porotci taky ..... A stejně to nemá ani smysl,protože se Vám fakt ty sigy povedli :P :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 negto mě se to moc nelíbí..taky myslim e máš na víc... layer mě se to líbí a i to typo až na barvu a co říkáte na ten muj cfg sig?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 ja bych teda taky zakázal editování někdo to tam dá a pak si počká jak udělaj ostatní tak si rekne " ti to maji hezčí jdu to dělat znova " :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 jak rekl negto .. aby se sam zapojoval do contestu je kravina ... bylo by spoustu kecu kdyby jen naznakem mel vic hlasu nez ostatni :) ... nebo aspon kdyz sem to delaval ja (a tom sem se neucastnil) stejne byly kecy jestli je to spravedlivy a ruzny pochybovani o porote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Prosimvas ja vim ez na 1. strance jsou odkazi na tutorialy ale neni tam moc veci, treba takova ta laserova cara ktera je obnotana okolo neceho tobych chtel tutorial nato a na dalsi veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 je to dělany perem a pak vnější záře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Něco sem zkusil ... Neudělal sem tam toho moc ale mě se to líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Něco sem zkusil ... Neudělal sem tam toho moc ale mě se to líbí :D Proc tam nedas normalni dr.House font ? ... toto je hnus ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 je to dělany perem a pak vnější záře A nekde tutu nato? Delal sem jen dve veci ve photoshopu a to jen upravu OCI :D Tak bych potreboval vidko nebo tut aspon s obrazkama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 TJ jak pise newx to typo rve oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 A nekde tutu nato? Delal sem jen dve veci ve photoshopu a to jen upravu OCI :D Tak bych potreboval vidko nebo tut aspon s obrazkama :) zkus tohle snad to pomůže.. http://www.secondpicture.com/tutorials/digital_image_processing/light_and_glow_effect_in_photoshop.html nebo google ;) (a kdyby si necěděl tak třeba photoshop glow effect tutorial) E_ okomentujte už někdo pls ten muj sig do cfg budu vděčnej!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Taky bych zrušil ten EDIT v té soutěži.... Ten DR.House to typo je fakt šílený, a ten odlesk objektivu za ním, tak není zrovna nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 +NEW: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 zkus tohle snad to pomůže.. http://www.secondpicture.com/tutorials/digital_image_processing/light_and_glow_effect_in_photoshop.html nebo google ;) (a kdyby si necěděl tak třeba photoshop glow effect tutorial)E_ okomentujte už někdo pls ten muj sig do cfg budu vděčnej!!! :D hm tak to mi nepomuze moc anglicky neumim nemate video? uz hledam ale kdybyste meli i s ceskym komentem tak supr :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak pouzij google translate (v nejhorsim pripade) a hlavu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Udelal sem a nejde mito :( No asi se nato vyprdnu protoze mito surne nejde, chtel bych to umet ale proste ja to bez ceskyho videa s komentarem nedam :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Sike: spíš seš línej ;) Nepster: ujde,ale máš na víc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 frozen bee este si zapomel ohodnotit muj sig :lol: jinak ten tvuj skvelej jako vzdycky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 dik :D proč to píšeš tak malý? :lol: Ten tvuj je hezkej docela,ale dal bych jinačí typo,a trochu barev....dalo by se s tim ještě vyhrát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 muj prvni pokus o space art ale moc se mi to nelibi :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Mě též ne ..... :) FB .. nice one ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.