TwiCe Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 LaYer Pokud chces delat space art tak to nedelej ve velikosti sigu x) .. na tomhle neni co komentovat, kdyz tam neni skoro nic videt .. Frozen Bee hezky ;) z tvyho stylu, za posledni dobu nejlepsi :) Sike snad si nemyslis ze jednou ktomu sednes a budes vsecko umet? .. on je to docela dlouhej proces ... a pokud te odradi uz jen to ze nemas videjko s prekladem .. tak nemas narok se neco naucit .. pokud ten zajem mas tak di na tuts a cti a cti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 New4X a Twice: dík ;) Layer: jak řekl Twice,neni tam moc vidět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 FB ty poslední dobou přes render máš ty čáry to se mi líbí znáš na to tut pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 FB ty poslední dobou přes render máš ty čáry to se mi líbí znáš na to tut pls? na to nepotřebuješ návod :D perem si udělej čáry, potom tenkej brush a v path dáš vyplnit cestu štětcem nebo jak to je :D potom už si jen nastavíš barvu stopy (odlesk, stínování, přehody,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 na to nepotřebuješ návod :D perem si udělej čáry, potom tenkej brush a v path dáš vyplnit cestu štětcem nebo jak to je :D potom už si jen nastavíš barvu stopy (odlesk, stínování, přehody,...) Nerobí to FB tabletom ? =) A si urobíš to čiaru , ako hovorí nepster a potom to len na render ( alebo kde potrebuješ ) ogumuješ .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Jo,něco dělám na tabletu a něco sou brushe......ale to je už o zvyku...každej to dělá jinak,podle svýho...;) P.S.:já rendery nepoužívám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 hmm neco new chtelo by to este vylepsit vim ale ja blbej se si neulozil psd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 LaYer lepšíš se,ale upřímně se mi to moc nelíbí ,( Můj nový pokus: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Layer .... no celkem ujde ... ale typo mi tam moc nesedí .... Negto .. tu bundu na leve strane si moc rozmazal ... a celkove se mi to moc nelibi .. sry x'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 dík za komenty .. :) a ted taková otázka kolik z vás je tu leváků a dělaj pravou (jako já :D) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Uz docela dlouho sleduju tenhle topik a sam si hraju v PS a obcas neco vytvorim, sice tvorim prevazne wally a jinou grafiku pro kamarady na webovky. Tak jsem si rekl ze bych zkusil naky ten sig, predem chci rict ze jsem vlatne samouk, sice ctu tuty, ale ohledne sigu ne xD Ale byl bych rad za Vas nazor ;) V1 V2 Mozna to neni takovej rozdil ale nekomu mozna prijde ze ty dalsi postavy odtrhavaj pohled od hlavni postavy ale me osobne se to tak libi vic nez kdyz jsou blurnuty xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 neni to postavaz Yu Yu hakusho ? me se to libi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 neni to postavaz Yu Yu hakusho ?me se to libi ;) Jj je z leva do prava Hiei, Yusuke, Kurama, Kazuma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Ajo .... pekny .... btw : ty čáry v pozadi sis dělal sám ?.... mozna bys mohl zmenit typo .... jinak dobré .. xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Jo typo s tim sem si nevedel moc rady, urcite mohlo bejt lepsi, ja kdyz delam neco na malou plochu tak s tim mam vzdycky trochu problem najit neco co tam hezky pasuje a nerusi, a ty cary nechteli delat ruco tak sem nasel dva velky brushe co mely takovehle okraje a placnul je pres sebe (sem neskutecne linej clovek xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 ... Tak tady jsem zkusil jiný styl ..... ještě nikdy sem s perem takto nedělal .... prosím o kritiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Paráda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 X4: pěkný je to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 nelibi se mi ten tvuj cernej ramecek s odleskem .. ten sig se tam pak hrozne ztraci .. kort kdyz je cernej na cernym .. ale jinak sam o sobe sig je vklidku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Zdá se mi to nebo tam mas fakt napsane Ken Blobk ?... jinak celkem ujde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 jj je tam napsane Ken Blobk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Carte ty vtipálku .... hned to oprav xDDD ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Překlep :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Moje New .... / podle me ohodne lepsi nez to predtim xD / ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.