TwiCe Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 co to mate stim ken blockem? :D ale uznavam ze monster ma dobrou barevnou kombinaci zelena,cerna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Moje New .... / podle me ohodne lepsi nez to predtim xD / ... Pěkné ;) co to mate stim ken blockem? :D ale uznavam ze monster ma dobrou barevnou kombinaci zelena,cerna ... Přesně tohle :Da tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Dik ... mas drsny avatar ... tvoje tvorba ? .... je fakt pěknýý xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Jj moje tvorba xDDD .... ne to dělal FB ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Já s ním nemám nic, jenom už sem delší dobu nemohl přijít na téma, tak mě New4x inspiroval Jinak newx tento je lepší;) EDIT : Johnny Depp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Pěkné sigy co sem se tu díval ty nové :) gud vork mén :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 FB,Cart,X4 moc se mi líbí ty vaše sigy! s postavama... sice to je od každýho jinej styl ale fakt super... chci sig se stevenem gerrardem (http://console-forum.net/showthread.php?t=85689&page=1) to to prosím zkuste :) samozřejmě můžou i ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Nepster .... možná něco zkusím .... :) Muj další pokus : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 já vím kdo je ken block a samo znam i videjka ;) myslel sem ze vtom je nejakej dalsi duvod ze tak z niceho nic ste zacali delat x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Dik ... mas drsny avatar ... tvoje tvorba ? .... je fakt pěknýý xDDD moje :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Steven Gerrard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Taky se měl něco podovné jenže při hotovení písma se mi zafreezoval comp tekže nic není :) jinak mě se to moc nelíbí :( promiň to vlevo to smudge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Smudge + C4D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Pěkné ... ale ten Johny Depp mi bere dech :love: :love: :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Díky Johnny byla rychlovka před školou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 I tak,podle mně je to tvůj nejlepší sig,fakt se ti povedl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 jestli to byla rychlovka tak dělej jen rychle!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Lol :D jste mě dostali teda :D :D Jinak Nepstere, co říkáš na toho Gerrarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 No asi budu jedinej ale me se ten Depp moc nelibí ... tvuj nej je asi John cena bo jak se to pise .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 X4 - V pohodě hele, "milion lidí, milion chutí".... jojo John Cena ;) EDIT : Jinak Eset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 supeerrr!! gerrard, eset i depp ale cena fakt nejlepší! ten se mi líbí fakt nejvíc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 No ESET a DEPP jsou bez C4D renderů :), tak možná proto nejsou tak "kvalitní" jak cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Cart: C4D musíš používat s rozvahou,což ti zatim moc nejde ;) proto sou tyhle sigy hezčí,než ty s C4Dčkama.....Depp je dost dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Eset a depp se mi líbí :love: Ale já jsem asi divnej :lol: Mně se ten John Cena nelíbí :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 muj "prvni" sig. delal jsem jeste nejake drive, ale az s timhle jsem spokojeny [/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.