NewX4 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Frozen Bee ta Hayley to je ta z Paramore ?..... btw : Nice Avatar =') Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Sphinx: Uvidim....dalo by se ;) ja te nenutim jenom navrhuju pro tvoje potřeby sice moc pop - punk neposloucham (avril lavigne treba nemusim) spise rock punk nebo jenom punk i kdyz je kus ta avril xD hezkej novej avatar a taky sig mimochodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Z Green Day mužeš někoho Z Good CHarlotte můžeš někoho Z Simple Plan můžeš někoho Z Blink 182 můžeš někoho:D Vypadá to pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 cartman dík to mě potěšilo ted si pripadam velkej X) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Nepřipadej si tak;) není to zrovna dobrá vlasnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 FB ... kdyby ses nudil mohl by si mi udělat sig z sum41 ? :D Zatím bych mohl dát několik thanksů a až pak credits :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Battlefield Bad Company 2 Předem upozorňuji, že u sebe na monitoru přepaly nemám - jinak díky za komenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 X4: jo jo,to je ona ;) co mám v sigu a avataru....:D Cart OK Negto OK Sphinx: avril neni pop punk vole :D pop punk sou Sum 41,Blink 182,Paramore,New Foun Glory,Fall Out Boys,všichni co mám v podpisu(my fav bands),atd..........avril je obyč rock ;) slaďárna :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Album od Avril - Let go ! je punk - rock ... zbytek už je rock a pop Jinak co říkáš na ten sig ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Carte sig rozhodne hezci nez džony dep ..... Fbee znas : Paramore brick by boring brick ... toe upa luxusni song od nich ..... aj ta Hayley tam vypadá hezky xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Díky :) btw. autorizuj si mě na icq (autorizaci sem poslal už) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2010 Cart: jj nice....ale ta postava tam tolik nevinikne... X4: já znám všechny písničky od nich :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 NewX4: Ken Block je fakt povedenej, uz ten prvni byl super. Cartman: Johnny Depp je pěknej, ale na Cenu nemá, ten byl super. Tady jsem zkusil neco s perem, C4D a pokousel jsem se o svetlo. Stock: http://poponthepop.com/images/gallery/megan-fox-booty-shot.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 tak tady neco novyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 PlayerPS -> Mě se to líbí ... typo je taky dobré LaYer ... zmenil bych barvu pisma ... aby se to hodilo k tom BATmanovi .. jinak se fakt povedl .... jeden z tvých nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Carte_ tenhle je nejlepší x)) (první) player_ mě se to taky líbí jen ty čáry..to je takovej divnej poctit..takový "tvrdý" rozmaž to trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Díky Dneska jsem si ve škole trošku pohrával s fotkama :) Origo : Moje : Origo : Moje : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 xD ..... mě se to moc nelibi ...neni na tom nic složitýho ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Tak co chceš taky na fotkách dělat jinýho neo doostřovat, maximálně měnit trošku barvy ? EDIT : Na žádně grafice není nic složitýho pokud ju umíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 cart ty asi hodně rád piješ kafe co ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 NO jedna fotka není moje, (ta první) a ta druhá už ano.. jinak vypiju tak 2 litry kafe denně doma a když jdu někam sednout tak 5 press je minimum třeba za 2 hodky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Cartman todle je pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Původní verze: V2: V3 (bez světla): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 :D :D Díky no :D akorát by to chtělo Cartmana za tu lavicu :D:D Jinak jako já jsem milovník kafe a doutníků :), prostě bez kafe a cigarety (když jdu do školy nebo jsem v práci) nefunguju . Koupil sem si nedávno presovač asi za 20 000,-, a kupuju do toho kafe za 1200,- jedno kilo :)... ale to kafe je opravdu kafe :) EDIT : Player PS - mě se tam nelíbí že to tam máš rozmazaný na ní ty linky :( Layer : Tohoto třeba EDIT : Origo : http://img71.imageshack.us/i/p19031010490001.jpg/ Moje : http://img44.imageshack.us/i/cgo.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 sakra ja uz neco udelal jinak cart co rikas na ten buj batman sig ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.