NewX4 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Nemám .... zkus prohledat : Tutorials.cz Muj novy sig xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 FB , príde mi ako keby bola bez ruky ..btw , teba to ešte baví ? Robiť stále ten istý štýl .. Jo baví :dozey: podívej se na styl svej sigů....;) bez ruky? mg,kdes to vzal?:lol: NewX4: dik....mě se tenhle moc nelíbí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 mě se líbí od NewX 4 ale nelíbí se mi furt to stejný typo co tam dáváš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 X4_ mě se to taky moc nelíbí..ne že by to bylo špatně udělaný..ale prostě máš na víc...a jak říká kubi poslední dobou tam cpeš jen tenhle font :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ticho ! x'( to je muj osobní font .... mám ho rád .... DT ....ty si trapak ..... lepši je mět aspon nejaky styl ... nez vubec zadny ... jedine co ty umis je B&W .... a vlozit C4D .. které se tam navíc vubec nehodí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 newx pekny ale ken byl lepsi ;) ty jo taky bych se mel naucit s perem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 jako je to pěkný ale už to není tk dobrý když to tam dáváš furt ten FONT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ten font tam budu dávat .... a vy s tim nic nenaděláte .... :') Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 ale tak zase dělá teď takový sigy ke kterejm se to hodí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 mam takovy problem, prave mam nove photoshop, mam ho asi 3. den. A najednou se mi nechteji zobrazovat barvy, vse je jen cernobile, at nastavim jakoukoli barvu, je to sedive. Vrsvy mam v normalu, je uplne jedno cim kreslim. kdyz tam dam obrazek, tak je barevny, ale kdyz ho upravim a vlozim do jineho tak je zas hned cernobily nevite co bych mohl mit spatne nastavene? jinak jsem se pokousel neco utvorit, samozdrejmne je to cernobile xD edit: vim ze s tema vasema se to srovnavat nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 protože to je tim že to vkládáš do obrázku kterej to má nastavený na b&w (teda apoň myslim :D) jinak k tomu výtvoru..sry ale je to děsný a nemyslim si že kdyby to bylo barevný tak by to bylo o moc lepší..sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Upni mi nekam PSD ..... ja se na to podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 sem se nudil ale co kritizujte :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 newx4 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nechápem prečo furt narážaš na ten GoW sig .. ktorí bol jeden z desať sigov B&W :lol::lol: .. Prestal som sem sigy dávať .. lebo komenty typu - celkem nice etc. mi moc nepomôžu .. ( nehovorím že mi to niekto niekedy napísal , ale píšete to tu tak .. ) a FB : Príde mi preto bez ruky , lebo si jej tými efektmi preblendoval ruku ;) A preto sa pýtam že či ťa baví robiť furt to isté ( nijak nenarážam na tvoj štýl ) .. Myslím že keby že vyskúšaš niečo nové a potom to vylepšíš , tak . . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 newx4 :lol::lol::lol::lol::lol::lol:Nechápem prečo furt narážaš na ten GoW sig .. ktorí bol jeden z desať sigov B&W :lol::lol: .. Prestal som sem sigy dávať .. lebo komenty typu - celkem nice etc. mi moc nepomôžu .. ( nehovorím že mi to niekto niekedy napísal , ale píšete to tu tak .. ) a FB : Príde mi preto bez ruky , lebo si jej tými efektmi preblendoval ruku ;) A preto sa pýtam že či ťa baví robiť furt to isté ( nijak nenarážam na tvoj štýl ) .. Myslím že keby že vyskúšaš niečo nové a potom to vylepšíš , tak . . ;) párkrát sem vyzkoušel něco jinýho,a nikomu se to nelíbilo......navíc mě to nepřijde to samý furt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Áno .. Napr. Ja vidím stále iba rozmazane pozadie .. Ale možno si tam dal niečo do pozadia , nejaké efekty a až potom si to blurol .. Alebo výsledok nejakých efektov .. Proste niekedy tam ako keby dáš iba motion blur a niekedy iba blur .. Mne to tak príde .. A keď začneš s novým štýlom , tak jasne že nebude hneď dokonalý .. Musíš ho trénovať .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 barvu uz jsem vyresil, ale dik budu se snazit, jsem novej a projizdim si tutorialy hodne by mi zajimalo jak se pracovat s temi svetelnymi efekty atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Na tutorialy sa vyser .... je to k hovnu .... nikdy mi to k ničem nepomohlo .... Stahni si nejake brushe z : http://www.deviantart.com/ Nejake Fonty z : http://www.dafont.com/ A zkousej xD ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 no ták já sem se učili z tutorialů ale tak že sem si nějakej našel (většinou na abduzeedo.com) a dělal jsem to tolikrát dokola než to bylo pěkný... tim sem se naučil hodně k čemu jsou různé nástroje atd a naučil jsem se je používat... na sigy sem tutorialy četl ale taky si myslim že to je k ho... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Tuty sou potreba, nektery vic nektery min, ale urcite pomuze kazdej i kdyz treba ne hned, ale po case sebezdokonalovani urcite cloveku dojde ze mu ty tuty neco daly. Ja osobne si myslim jako uplnej samouk nema clovek sanci. + New sig ;) nakou kritiku prosim, vzdycky nekdo napise akorad je to dobry nebo lepsi nez predtim ale to cloveku moc nemuze xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ten co mas v podpisu je lepsi, tenhle taky neni spatnej, ale ta zelena je divna - nehodi se tam,zkus tam dát jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 mě to přijde o ničem to pozadí... zkus si najít nějakej wall a dát to tam: http://images.darkhorse.com/darkhorse/downloads/desktops/predator1/predator1_lg.jpg http://www.downloadmunkey.net/images/wallpaper_predator_concrete_jungle_.jpg http://fc06.deviantart.net/fs22/f/2007/365/a/d/Predator_wallpaper_by_tubenose.jpg http://www.virginmedia.com/images/wallpapers/movies/alienvpredator_1280.jpg http://www.videogamesblogger.com/wp-content/uploads/2010/01/aliens-vs-predator-game-wallpaper-1.jpg http://ps3clan.nl/wp-content/uploads/2009/11/Aliens-vs-Predator-wallpaper.bmp toruchu to rozmaž nějaký efekty nebo to zkus sám nějak upravit a bude to dobrý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Pozadí hnusné .... barva hnusná .... žadný blending .... = vůbec se mi to nelíbí .... :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 neco new ale neni to nic uzasnyho :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Na tutorialy sa vyser .... je to k hovnu .... nikdy mi to k ničem nepomohlo ....Stahni si nejake brushe z : http://www.deviantart.com/ to sou nazory :roll: delani pomoci brushu uz je davno pasé . a to ze ti to nikdy nepomohlo (delani podle tutu) uz sem si taky vsimnul ;) ale on kdyz clovek se nechce prispusobit necemu novymu (jako napriklad ty a tvoje typo) tak je to tezky, to pak chapu ze ti to nepomohlo x) a nevim co se tady navazis do DT .. to ze se ti jeho sigy nelibi neznamena ze ho musis takle urazet .. myslim si, ze ty sigy ovlada lepe nez ty .. ono by taky chtelo bejt taky trochu objektivni a nevychazet z jednoho GoW sigu ;) FB: tvuj styl se mi libi , ale ze ty sigy nejsou na jedno brdo to bych netvrdil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.