NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 to sou nazory :roll: delani pomoci brushu uz je davno pasé . a to ze ti to nikdy nepomohlo (delani podle tutu) uz sem si taky vsimnul ;) ale on kdyz clovek se nechce prispusobit necemu novymu (jako napriklad ty a tvoje typo) tak je to tezky, to pak chapu ze ti to nepomohlo x)a nevim co se tady navazis do DT .. to ze se ti jeho sigy nelibi neznamena ze ho musis takle urazet .. myslim si, ze ty sigy ovlada lepe nez ty .. ono by taky chtelo bejt taky trochu objektivni a nevychazet z jednoho GoW sigu ;) FB: tvuj styl se mi libi , ale ze ty sigy nejsou na jedno brdo to bych netvrdil :) Sigy lepe nedělá .... videl sem ty jeho halo sigy ... a to mi stačilo ... par světílek .... a trapné C4D .... to udělá i retard .... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 http://freerapid.sk/?id=l416asws1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 http://freerapid.sk/?id=l416asws1 Proč to sem dáváš ty kokote .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 http://freerapid.sk/?id=l416asws1 Demence je neomezená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 neco new ale neni to nic uzasnyho :/ nic úžasnýho to možná neni ale mě se to celkem líbí...v jednoduchosti...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Layer: uka stock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jj chvilku ceky musim ho najit :D (za chvili to editnu) http://i44.tinypic.com/nph0lt.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 pokus, potreboal bych nejaky tutorial s temi svetelnymi efekty co tu u vas vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 pokus, potreboal bych nejaky tutorial s temi svetelnymi efekty co tu u vas vidim Nelíbí se mi jak to vyčuhuje z sigu .... a celé je to takové divné .... (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 nedělá lepší sigy? a co takle si dat sním duel? docela by mě zajímal výsledek .. a pokud za svým názorem stojíš tak do toho půjdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 nedělá lepší sigy? a co takle si dat sním duel? docela by mě zajímal výsledek .. a pokud za svým názorem stojíš tak do toho půjdeš :) Musíš to furt řešit ? jenom dobře že sem neleze :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 V duelu bych ho dal levá zadní ..... ale nechci ho ztrapnit ... :'( ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 souhlasim s twicem to neni vubec spatnej napad ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 podle mě taky dobrej nápad ;) samozřejmě že proti tobě nic nemam X4!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ... tadou je plno vlezprdelek a beztak date vseci hlas Darkovi pac tu je plno Vlezprdelek .... btw jake by bylo tema ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ja to vymyslel dark i ty byste poslali svoje sigy - někomu a pak by se hlasovalo sig 1 sig 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ja to vymyslel dark i ty byste poslali svoje sigy - někomu a pak by se hlasovalo sig 1 sig 2 tos teda moc nevymyslel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Kludne môžme dať .. Ale to je tak , keď sa niekomu celkovo nepáči môj štýl , tak .. mno =D .. Ale dajte tému a idem = btw - twiCe - díky ;) EDIT : X4 - ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Téma .... Auta ok ? ... pak az to budes met tak to hod sem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 silácký kecy ale skutek utek ... proč používáš ve větě dvakrát argument protože sou tu vlezdoprdelky v jedný větě? to jich víc nemáš? si dejte stock a jedem ;) j musím to řešit :) baví mě to :D :P edit: ah.. už koukám že ste začali :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ježiš to neni žádný téma auta :D:D jestli ůžu navrhnout tak třeba bob marley x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 já bych dal téma treba crysis :) a tu je pekny render http://planetrenders.net/renders/albums/userpics/333923/CrysisRender%231.png jinak já bych dal nejaky herni protoze na to se podle me dela nejlip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ježiš to neni žádný téma auta :D:D jestli ůžu navrhnout tak třeba bob marley x) Ty se do toho neser .... DT dáme auta bo ne ? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 mg klid :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ne jak to budete mít pošlete mi PM s linkem ,a já to sem hodím a nenapíšu koho je sig, a pak až bude hlasování u konca tak to řeknu... aby se nemohlo nadržovat.... ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.