nepster Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 jak mění png na png ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 abych to mohl pouzivat i na jinejch forech -aby to nevypadalo jako rip ;) nepster png mi to meni na jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Nechápu ... vzdyt kdyz tam upnes png tak to bude png ... co jineho bys chtel ? .... ja upuju zde : http://imageshack.us/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 FB : nepřidám, je tam odkaz na tutorials jako komplet.... Layer - pěknej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 díky to potěší ;) jinak ten problem s tinypic sem vyresil (delal sem uplne dementni chybu popisovat to nebudu vypadal bych jak .....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Keby že tam nie sú zlé ogumované a zle umiestnené C4D , tak by to bolo krajšie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tady je moje školní práce :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Carte nevim me se ty svetilka bo c4dcka moc nelibi ale jako je to celkem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 jn to nejsou c4d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 no? btw carte pls doděláš mi to k tomu stevenovi? nebo mi pošli psd a já si to dodělam jestli se s tim nechceš sr..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jasný udělám ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Cart: ta 3. vere toho auta je zatim tvůj nejlepší sig.......;) ale je to moc velký....až moc a souhrnej odkaz na tutorials je na nic,ptze to nikdo tam nebude chtít hledat...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 me se vic libi ta 2. verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 co říkate ne muj?? btw co teda cfg??? c:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Tady je moje opět školní práce Zkoušel sem ta už i světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 cartman muzu se zeptat? ty ses na nejake umelecke skole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jááá ?:D:D ne a nikdy jsem ji nedělal , sem kuchař-číšník a teď dělám podnikatelskou...proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 co to je za otázku?? :D:D dyť když někdo umí kreslit to neznamená že umí dělat na pc s grafickejma programama :D:D hele co ten muj? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Já kreslit neumím :D Mě se ten tvůj moc nelíbí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 z výtvarky mam 4 a sem rád :D mě docela jo..poprví co sem tam dával nějaký efekty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Já kreslit neumím a celkem mě to mrdá, nejlíp kreslí Twice *inlove* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 cartman muzu se zeptat? ty ses na nejake umelecke skole? Myslim ze to myslel jako tak ze vzdycky tu napises : moje skolni prace ... tak jakoze to delate ve skole xD .... btw : Pekny sig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 :wohow: NO, tak me hned nekamenujte:D jsem zvedavy kdyz to nekume jde a pise "ze skoly" a co ten battle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 tak to sorry ale já to pochopil taky jako jestli to je výtvarník :D:D jo a co cfg???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.