Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Výsledky budou s novým kolem vyhlášeny v 18:15 ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 miss click .. sorry abych nebyl ot ... reakce na carta: kreslit este moc neumim, ale pracuju na sobe ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Do tématu přispěli: Kolda [ Vítěz- 4 hlasy ] playerPS [2 místo- 3 hlasy] NewX4 [3 místo- 2 hlasy] Frozen bee [ 4 místo- 1 hlas ] DarkTemplar Mock Cartman 182 Nepster /Výhry rozešlu až půjdou credits, už je druhé kolo a topic bude promazán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 zvířata?? horší téma už si nemohl vybrat Negto :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Téma je hrozné :D Ale víš co :D Dobrý grafik si poradí se vším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 zvýřata?? horší téma už si nemohl vybrat Negto :lol: Přesně tak :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ok,ok xDDDDD Máte návrh na další téma ? pro příští kolo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 příští kolo neřešte ať si nikdo nedělá dopředu.... :D ale souhlasim tohle téma je špatný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 WOW, 2. místo jsem ani nečekal, blahopřeju Koldovi, má to opravdu pěkné, byl to můj adept na 1. místo. Děkuji za soutěž. Jinak zvířata?? To néé, bude se to ještě měnit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nejlepsi by to bylo na auta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Téma: Zvířata/ Lidé Větší ústupek neudělám ,) .... Příští kolo bude na render,už ho mám vybraný ,D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 hele negto mohl bych se zucastnit i ja kdyz sem se minuleho kola neucastnil nebo to je jenom pro ty ktery se uz ucastnili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Negto ? ... kde je Render ? bo to mame delat kazdy z jakeho chceme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 můžou všichni každý jak chce, z čeho chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Layer mohl proč bys nemohl ;) X4 render bude až další kolo ted si dělej co chceš EDI : trošku mi hrabe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jak už bylo řečeno .... Je to bez renderu,může se zůčastnit kdo chce ,) ještě zbývá promazat topic :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 dik karte ... btw : nevim jestli se zucastnim ..... ucim se ted Virtual tuning .... zkousel to nekdo ... nekdy ? ... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jo já zkoušel virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jo já sem to zkoušel ale moc mě to nebavilo... pár aut sem předělal nevypadalo to zas tak hrozně na začátečníka....(psd nemam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Tady je můj vklad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Já jo xDDDD Ale nějak mi to nešlo jako věčina věcí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Tak jako já to dělal jenom jednou a mě se výsledek líbil :D Origo : Moje : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 WOW :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Drsné ... Nárazník si děláš sám ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Zapoměl sem dodat :D je to lepenka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.