Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Menší pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Musí sig obsahovat CFG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Musí obsahovat ... ale kdyby někdo zapoměl,tak mu to připomenu ať si to editne,ale ne že předešlí sig vymaže,ale dá to pod to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 mě se líbí,jak si tu nikdo nevšiml že sem napsal zvířata s Y :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 nechtel sem se zapojovat do battlu :) udelal sem takovej sig kterej podporoval myslenku contestu ;) :D nechcu tady na cf soutezit v grafice x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 mě se líbí,jak si tu nikdo nevšiml že sem napsal zvířata s Y :lol: Já si toho všiml ... hned jsem si zkontroloval jestli já to nespletl .. :D Ale když jsem přišel že chyba je jinde,tak jsem si řekl,že stejně ode mně by bylo dementní upozornění na pravdila českého pravopisu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Co říkáte na ten můj mafia sig ?:D http://cartman182.xdark.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 můj vklad negto super fakt se mi to líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 LaYer: Pěkný, líbí se mi to. Můj vklad: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Kdo tu dělal toho Batmana ? :) zkusil sem ho taky, ale je na hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 hele,může se dávat předchozí práce?(viz DarkT v CFG) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 cartman to sem byl já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Pokud jo mohlo se to taky napsat, dal bych Johnyho :D Layer : no vidíš:D a co říkáš na mýho ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Dávejme nové práce ... jezis to sou ty battle pak k nicem tam kazdy da staru praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 cart udelal jsi lepsi jako treba johna nebo ty nfs ale ten batman taky neni spatnej ale jak rikam.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jj vím sám že má rezervy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jen pto porovnani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Nečekal jsem že by dal někdo předešlou práci .... příštím kolem to zakážu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 To je bomba teda...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Malo sa to napísať :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Hmmm,ale chtěl bych poprosit darka atd ... kteří použili starý sig aby to napravili ... přeci jenom to není fér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 potřeboval bychh radu... když si udělam perem čáru a potom to vyplnim brushem... (Bee t má v sigu) tak dá se to nějak udělat aby se to postupně ztenčovalo? děk x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Dej simulovat přítlak ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 to jak a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Negto jako promiň, ale každý kolo přidáváš nový pravidlo a to až je někdo poruší, nechceš nadtím sednout a sepsat to konečně vše ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.