Negto Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Nemusíš se omlouvat ... já se pokouším všem nepříjemnostem předejít,ale když se Vás zeptám co by jste změnili atd .. a vy nic neřeknete tak si myslím,že je vše ok .. Takže jestli chcete něco doplnit tak řekněte a po uvážení to dám do pravidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Napíšu jak bych to dělal já 1 . Editování - ne 2 . Sigy pouze takové které nebyli ještě uveřejněné jinde 3 . Sg musí obsahovat CMFG bo jak to je 4 . Nějakou maximální velikost 5 . Čas vkladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 tu velikost bych nedával preci jenom kazdymu sedne jina ;) jinak si myslim ze si to sepsal ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 já bych dal rozměry od do... a proč čas? stačí dát do kdy... muj novej sig_ co vy na to?? mě se líbí moc x)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Šak tak sem to myslel , cheš-li Datum vkladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 jo tak v poho já to pochopil jako že myslíš určenou hodinu :D btw jak ten přítlak??? ten tvuj sig je KRÁSNEJ carte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Vloženo do soutěže (Cartova pravidla) BTW ... nový sig ...EAT ME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 takze :sasa.lohr, DarkTemplar a LuK4SO meli byste si tam pripsat cfg;) edit: cart tak sori ja si toho nevsim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Není špatnej ani jeden ;) Layer až na to že já to tam mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 negto tak jak ten přítlak,,,??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Dynamika tvaru -> Přitlak pera .... (: tak to aspon delam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 je to tohle? http://s1.imgupload.cz/img/253743/tZaTk/Untitled-1.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Shape Dynamics ... hned to první a tam dej ten pritlak pera ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 sry že s tim pořád otravuju..ale nemůže mi to někdo pls vyscreenovata a vyznačit to tam? budu vděčnej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 http://img717.imageshack.us/img717/5818/picturre0009.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Udelas caru perem, das vytahnout cestu a tam zaskrtnes simulovat pritlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Vidíš negto? je to nevděčná práce něco takovýho dělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Twice ... njn :( Jinak co říkáte na ten můj sig ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Zkusil sem si zase trošku jiný styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 cartman tak todle se mi dots líbí :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Cart,sry ale moc se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Též se mi to nelíbí ... a to typo ... to je lol xD .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Já jsem ti na sig psal, že není špatný, ale taky to není muj styl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Me se ten Cartmanuv sig docela libi, zmen typo a dej par tech zakroucenych veci i pred postavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Upravený typo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.