Wind Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 zdravim mám takovou nabídku od známého že bych mohl mít mighty mouse asi za 600 novou. chci se zeptat jaká je ale hlavně jde to vůbec na windowsu? a jestli to má cenu.děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 takovou hnusnou myš, která vypadá jako vibrátor (:D:D), bych si já osobně nekoupil ani za kilo... pokud vím, tak jí měl narliza (od Applu toho má spoustu) a myš se mu vůbec nelívila... jinak http://www.quickonlinetips.com/archives/2009/05/apple-mighty-mouse-on-windows-pc/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 To je přesně dukaz toho, že i kdyby na popelnici napsali Apple a začali jí prodávat, lidi by jí kupovali jak o závod...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 takže to nemám kupovat jo? v recenzích se četl že je dobrá,no ale asi to teda nekoupím když to nemá cenu ale uznejte že za 600 je to na to že je to nerozbalený dobrá nabídka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 jo dobrá nabídka to je, ale tady platíš za značku, a za 600.- máš lepší myši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Apple mam rad, ale mighty mouse je pekne debilni mys - vsak si to jdi vyzkouset do nejake Apple prodejny. Narliza ji mel (ackoliv jsem mu rikal, ze je blba) a dal mi za pravdu a prodal ji :) (a to uz je co rict, kdyz i narli uznal :D ) Takze ani tak nehodnotim design, jakozto blbe ovladani (pro mne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 To je přesně dukaz toho, že i kdyby na popelnici napsali Apple a začali jí prodávat, lidi by jí kupovali jak o závod...... Vystihl si to presne :D Musis byt fakt hodne zatvrzelej apple maniak aby sis namluvil z ta mis je dobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Taky bych si tohle nekoupil podle Sim3to mis :D:D:D:D xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 zkoušel jsem to v MediaMarkt a neprisla mi spatna ale primeli jste me si ji nekoupit :D asi si spise koupim nejakou microsoft :D tak diky a LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts