Jump to content
  • 0

tvorba temat

pinkpiggy
 Share

Question

Ahoj lidi, omlouvam se, pokud zde uz takovyhle dotaz zaznel.. Ale..chtel bych si zkusit udelat nejaka tematka na PSP.. nevite,kde jak a proc se delaji??

NECHCI tema typu takove,ze zmenim obrazek ikon atd..

ale chci KOMPLET vlastni tema (to znamena i se zmenou rozlozeni prvku, napriklad, ze menu misto vodorovne a pote svisle, tak misto toho ze bude treba svisle a az pote vodorovne..nebo ze budou treba male ikony po celem displeyi,a ze si v tech nabidkach budete jezdit a uvidite vzdy vsechny ikony..spatne se to popisuje)..ale zkratka neco, jak to udelat aby slo zmenit i rozlozeni tech prvku.. diky moc

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

BLACKCHUCK..dekuju za thanks ale nepochopil jsem,proc si mi ho dal :D:)..

TEKK: diky..:)..zkusim se tam porozhlednout..doufam ze tam neni nutna registrace:-/

EDIT: neco takoveho jsem treba mel na mysli:

25q8507.jpg

ale po tom,co jsem o tom mluvil se zinglbeem a ten mi oznamil ze s anonymem delali neco takoveho a ze to minimalne 5x bricknu to PSP,takze bych pak potreboval pandoru+MMS+nand zalohu tak na to kaslu..druhou baterku abych si udelal pandoru nemam..kupovat ji nehodlam..MMS nemam..zatim kupovat nehodlam..takze smula no:(..skoda..tesil jsem se ze aspon neco budu schopnej na tom PSP udelat..a misto toho nic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. Privacy Policy