Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

3D obraz na PSP


Arcane

Recommended Posts

Společnost RealView Innovations Ltd. sídlící v Irsku oznámila, že chystá nové přídavné zařízení, které zlepší vnímání hloubky 2D obrazu na displeji PSP. Zkrátka, přidá obrazu 3. rozměr.

Zařízení pojmenované V-Screen využívá patentovanou optickou technologii, která nepotřebuje žádný software, ani elektroniku pro zobrazení, které je pak vnímáno jako "plně 3 rozměrný zážitek" na PSP. Vy jen přiložíte tuto věcičku k PSP a můžete hrát.

"Technickou novinkou je použití speciálních optických součástek nekonvenčním způsobem, bez softwaru, elektroniky, brýlí, nebo helmy. Nicméně, vizuální výsledky jsou udivující." tvrdí Eamonn Ansbro, optický inženýr a výkonný ředitel RVI.

Uvedení V-Screen do prodeje je plánováno již na letošní Vánoce.

vscreen.jpg

zdroj: psp.novinky.org

To jsem na to docela zvědavej, jestl ise to vůbec bude dát hrát s timhletim :P jestli to nebude moc velký, jestli ten 3D efekt vubec bude viditelnej a hlavně kolik to bude stát ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DUTCH..pletes se..

jak pisou..pouziva to opticke soucastky..:)..tudiz pocitam,ze to bude screenovat obraz,predelavat ho,posouvat podle tech pravidel (jak urcite vis tak staci ten obraz posunout "rozmazat" na dve sceny,ve kterych se to pak bude na te dalsi obrazovce zobrazovat..technika je dneska uz daleko..:)

podle me spis to pujde celkem se spozdenim,ktere oko postrehne a nebude tak rychle hrani..jelikoz doba,nez to tu obrazovku "printscreenuje",prevadi ten obraz a znovu zobrazuje bude podle me celkem dlouha..sice v radech ms,ale lidske oko to postrehne..nevim..neporidil bych si to..jedine co bych si na PSP z tehle veci poridil je navigace popripadne kamera :D:D to je vse :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu