Vortex Odesláno Únor 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2008 neviem ci to tu uz niekde padlo, ale internet channel alias OPERA pre WII umoznuje pripojit akukolvek USB klavesnicu z PC a pouzit ju na zadavanie textu... :roll:NEVIETE NIEKTO AKO OSETRIT TO ABY MI OPERA ZOBRAZOVALA DIAKRITIKU NA STRANKACH ??? :blink: USB klavesnice by měla fungovat, ale oficiálně nejsou všechny podporované. Diakritika asi nikdy nebude. Wii Opera nepodporuje naše znakové sady a Nintendo s tím zatím nic dělat nebude, protože internetové služby u nás v Česku (ani na Slovensku) nejdou. Určitě máš region buď UK, nebo Germany... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flugzeug Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 USB klavesnice by měla fungovat, ale oficiálně nejsou všechny podporované.Diakritika asi nikdy nebude. Wii Opera nepodporuje naše znakové sady a Nintendo s tím zatím nic dělat nebude, protože internetové služby u nás v Česku (ani na Slovensku) nejdou. Určitě máš region buď UK, nebo Germany... ;) region mam UK. u nas na Slovensku je to tazke, oficialne tu NINTENDO nema zastupenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czexican Odesláno Duben 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2008 region mam UK.u nas na Slovensku je to tazke, oficialne tu NINTENDO nema zastupenie Poradite mi nekdo jak mam rozchodit ten shop chanel a kde se mam registrovat aby mi to slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alla.r Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Poradite mi nekdo jak mam rozchodit ten shop chanel a kde se mam registrovat aby mi to slo V nastaveni Wii,dej region UK a bude to chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrty Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Ahoj, tak první co bylo, tak jsem Wii připojil k internetu, registroval kartu a stáhnul si Operu. (jen dodám že jsem koupil 1000WP a z karty mi to strhlo 219,79Kč, takže mě Opera přišla cca na 110Kč). A moje pocity? Pozitiva: -je to dobrá frajeřinka zapnout bílou krabičku a brouzdat po internetu ze sedačky s WiiMoution v ruce - celkem rychlé načítání stránek - sem tam jede Flash (např. YouTube) - překvapivě dobře se píše a zadávají web adresy pomocí WiiMoution ovladače Negativa (co mě zklamalo): - rozlišení výstupu z konzole vůbec není pro tuto činnost vhodné a netuším, jestli to spraví Komponentní kabel, chtělo by to spíš HDMI FullHD kabel, ten ale k Wii připojit nejde. - Není podporován UNICODE tudiž ani další znakové sady pro střední evropu (hodně velké zklamání) - nepodporuje WAP - nepodporuje Flash např. na www.stream.cz a jiných webech (zatím se mi zdá že jede jen YouTube) - YouTube jede v hrozném rozlišení a hodně sekaně - nejsou podporovány oblíbené Google služby GMail, Picasaweb atp. - pomalý start prohlížeče i když je ve vnitřní paměti Wii - chybí možnost mobilního zobrazení stránky (do jednoho sloupce), jako u OperyMini v mobilu Tak to je moje shrnutí, škoda těch nedostatků a nedodělků, byla by to dobrá věc, takhle je to takřka nepoužitelné. P.S.: Zkoušel jste někdo připojit ke konzoli klávesnici nebo myš? Já mám jednu od Creativu a ta je bezdrátová s USB vysílačem na který se současně připojí myš i klávesnice. No asi to někdy vyzkouším... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbar1468623583 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 - chybí možnost mobilního zobrazení stránky (do jednoho sloupce), jako u OperyMini v mobilu Jeden sloupec opera umí - na ovladači stiskni dvojku. Ale jinak je to bez unicode opravdu jen takové nouzové řešení, když mám obsazený notebook a potřebuji něco najít na webu. Domýšlet si v každém slově jeden a více "čtverečků" je spíše rébus, než čtení - škoda :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaaa Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 koukam ze je poslsledni prispevek psany v cervenci, tak se chci zeptat....porad neumi Opera ceske znaky? chtel jsem to hlavne kvuli INTERNETU, ale ted kdyz to ctu, tak nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 stale ctvereckuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaaa Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 nejsem zadnej programator,ale jak muze byt tezke pridat do Opery ceske znaky? vzdyt to ma uz i kdejakej mobil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ono neni cesky jako cesky, jsou ruzne kodove stranky win-1250, utf-8, 8859-2 ... a ono vubec se Nintendo s Operou hadaji na supportu ...jde o prachy :) jako vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nonameuser Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Tak jsem si pred 14 dny poridil Wii a rozchodil si Operu. Po otevreni prvni ceske stranky jsem zacal premyslet o tom, jak vyresit zobrazovani ceskych znaku a jako nej idealnejsi reseni me napadlo toto - odstraneni diakritiky pomoci proxy. A tady je ukazka - otevrete si tuto stranku ve Wii a zadejte adresu stranky, kterou chcete prohlizet. proxy.peterbay.org ps. na nekterych strankach se sekne konverze na neplatnem znaku a stranka se nezobrazi cela. Taky toto neberte jako konecne reseni a ze budete tuto proxy na mych strankach pouzivat naporad. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.