coozzy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Zrovna jsem si obějdnal R4, ale bohužel je bez pamětovky :cry:, tak teďka řeším do jaké jít...Někteři říkají, že dobré ,,mikroesdéčka" jsou od Kingstomu tak prosím poraďte co se týče výrobce a velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 já používám micro SD 2gb Sandisk. je to pohodová karta, žádný potíže, cenově je levná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coozzy Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 můžu si koupit třeba také 4Gb? kolik jde do toho maximálně nacpat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 můžu si koupit třeba také 4Gb? kolik jde do toho maximálně nacpat? no asi jo ale myslim že to podporuje/nepodporuje (ted nevim) SDHC karty. ale měl bys to mít potom napsaný na obalu až ti příde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coozzy Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 no nechám se překvapit =) ali dík moc za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Jestli jsi ji objednaval z dealextreme, tak tam ted 99% podobnych karet podporuje microSDHC karty. Z vlastni zkusenosti ti mohu doporucit KINGSTON - dozivotni zaruka, rychlost, spolehlivost + nizka cena NOKIA - spolehliva a da se sehnat i levne (kdyz clovek hleda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
coozzy
Zrovna jsem si obějdnal R4, ale bohužel je bez pamětovky :cry:, tak teďka řeším do jaké jít...Někteři říkají, že dobré ,,mikroesdéčka" jsou od Kingstomu tak prosím poraďte co se týče výrobce a velikosti
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.