coozzy Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Zrovna jsem si obějdnal R4, ale bohužel je bez pamětovky :cry:, tak teďka řeším do jaké jít...Někteři říkají, že dobré ,,mikroesdéčka" jsou od Kingstomu tak prosím poraďte co se týče výrobce a velikosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 palos Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 já používám micro SD 2gb Sandisk. je to pohodová karta, žádný potíže, cenově je levná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 coozzy Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 můžu si koupit třeba také 4Gb? kolik jde do toho maximálně nacpat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 palos Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 můžu si koupit třeba také 4Gb? kolik jde do toho maximálně nacpat? no asi jo ale myslim že to podporuje/nepodporuje (ted nevim) SDHC karty. ale měl bys to mít potom napsaný na obalu až ti příde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 coozzy Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 no nechám se překvapit =) ali dík moc za info! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 penthaler Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Jestli jsi ji objednaval z dealextreme, tak tam ted 99% podobnych karet podporuje microSDHC karty. Z vlastni zkusenosti ti mohu doporucit KINGSTON - dozivotni zaruka, rychlost, spolehlivost + nizka cena NOKIA - spolehliva a da se sehnat i levne (kdyz clovek hleda) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
coozzy
Zrovna jsem si obějdnal R4, ale bohužel je bez pamětovky :cry:, tak teďka řeším do jaké jít...Někteři říkají, že dobré ,,mikroesdéčka" jsou od Kingstomu tak prosím poraďte co se týče výrobce a velikosti
5 answers to this question
Recommended Posts