coozzy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 Zrovna jsem si obějdnal R4, ale bohužel je bez pamětovky :cry:, tak teďka řeším do jaké jít...Někteři říkají, že dobré ,,mikroesdéčka" jsou od Kingstomu tak prosím poraďte co se týče výrobce a velikosti Citovat
0 palos Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 já používám micro SD 2gb Sandisk. je to pohodová karta, žádný potíže, cenově je levná Citovat
0 coozzy Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 můžu si koupit třeba také 4Gb? kolik jde do toho maximálně nacpat? Citovat
0 palos Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 můžu si koupit třeba také 4Gb? kolik jde do toho maximálně nacpat? no asi jo ale myslim že to podporuje/nepodporuje (ted nevim) SDHC karty. ale měl bys to mít potom napsaný na obalu až ti příde Citovat
0 coozzy Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 no nechám se překvapit =) ali dík moc za info! Citovat
0 penthaler Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 Jestli jsi ji objednaval z dealextreme, tak tam ted 99% podobnych karet podporuje microSDHC karty. Z vlastni zkusenosti ti mohu doporucit KINGSTON - dozivotni zaruka, rychlost, spolehlivost + nizka cena NOKIA - spolehliva a da se sehnat i levne (kdyz clovek hleda) Citovat
Otázka
coozzy
Zrovna jsem si obějdnal R4, ale bohužel je bez pamětovky :cry:, tak teďka řeším do jaké jít...Někteři říkají, že dobré ,,mikroesdéčka" jsou od Kingstomu tak prosím poraďte co se týče výrobce a velikosti
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.