CHheVvy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Nefujguje mi DVD mechanika ale normálně vyjíždí a zajíždí a slyším jak pracuje ale když vložím jakekoli DVD s hrou nebo prázdné nikde se nic neobeví, nevíte co stím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 zeby odesel laser? roztoci se to DVD po vlozeni nebo ne? pokud ne, tak bych to videl na laser pokud neslysis nejake zvuky co by znacili spaleny motorek... videl bych to na reklamaci nebo vyhozeni mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 odesla optika takze bud reklamovat nebo kupit novou;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 zvuky to dělá pravda že to ale DVD vůbez nezahřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 nedávno sem měl stejný problém - máš v háji optiku.. kup si novou mechaniku... dneska už to stojí pár stovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 měl jsem nakonec jiný problém mám WIN 7 a byl menší skrat po restartování PC a následném hrabání ve spravce Hardware to fachalo normal ale jinak díky věřím tomu že zachvelku odejde takže prosím LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 zvuky to dělá pravda že to ale DVD vůbez nezahřeje Protáčí se ti to DVDčko v mechanice? A vůbec, jak jí máš dlouho, a jak často ji používáš? PS:Aha na hoře byl si rychlejší, tak už nic...:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts