CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Nejdem mi spustit hra (BRAID) je to CZ verze a byla v archivu po extrahování můžete rovnou hrát ale napíše mi to braid.exe systémová chyba program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_39.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. Ale jak když nemám instalačku a ten soubor jsem hledal a nenašel prodadťe PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dais Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Myslim ze tuhle chybu to hazi kdyz nemas DirectX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Nejdem mi spustit hra (BRAID) je to CZ verze a byla v archivu po extrahování můžete rovnou hrát ale napíše mi to braid.exe systémová chyba program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_39.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. Ale jak když nemám instalačku a ten soubor jsem hledal a nenašel prodadťe PLS Zkus nainstalovat nejnovější verzi direct x, a když by to nepomohl, tak si sežeň takovou verzi, která tu instalaci obsahuje. Jinak hry zabalené a stažené z netu a bez instalace jsou u většiny případů nefunkční např.Stalker Clear sky a mnoho dalších,, nebo mají jiné problémy. Takové hry mají při instalaci přibaleny své vlastní direct knihovny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 na 100% je to problém DirectX... taky se mi to nedávno stalo, když jsem zapomněl doinstalovat 9.0c jinak pro příště... pokud cheš ukázat screeny/obrázky, tak je nejdřív musíš uploadnout na nějaký img hosting např. http://imgupload.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 aha pardon a díky takže kdyžtak prosím LOCK, nový problém když nainstaluju DirectX nic e stím neděje a to jsem instaloval originálku na XP (hitman blood money) poradě prosím už jsem zoufalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Nejdem mi spustit hra (BRAID) je to CZ verze a byla v archivu po extrahování můžete rovnou hrát ale napíše mi to
braid.exe systémová chyba
program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_39.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu.
Ale jak když nemám instalačku a ten soubor jsem hledal a nenašel prodadťe PLS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.