CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2009 Nejdem mi spustit hra (BRAID) je to CZ verze a byla v archivu po extrahování můžete rovnou hrát ale napíše mi to braid.exe systémová chyba program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_39.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. Ale jak když nemám instalačku a ten soubor jsem hledal a nenašel prodadťe PLS Citovat
0 Dais Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2009 Myslim ze tuhle chybu to hazi kdyz nemas DirectX Citovat
0 brians Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2009 Nejdem mi spustit hra (BRAID) je to CZ verze a byla v archivu po extrahování můžete rovnou hrát ale napíše mi to braid.exe systémová chyba program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_39.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu. Ale jak když nemám instalačku a ten soubor jsem hledal a nenašel prodadťe PLS Zkus nainstalovat nejnovější verzi direct x, a když by to nepomohl, tak si sežeň takovou verzi, která tu instalaci obsahuje. Jinak hry zabalené a stažené z netu a bez instalace jsou u většiny případů nefunkční např.Stalker Clear sky a mnoho dalších,, nebo mají jiné problémy. Takové hry mají při instalaci přibaleny své vlastní direct knihovny. Citovat
0 tekken90 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2009 na 100% je to problém DirectX... taky se mi to nedávno stalo, když jsem zapomněl doinstalovat 9.0c jinak pro příště... pokud cheš ukázat screeny/obrázky, tak je nejdřív musíš uploadnout na nějaký img hosting např. http://imgupload.cz/ Citovat
0 CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2009 aha pardon a díky takže kdyžtak prosím LOCK, nový problém když nainstaluju DirectX nic e stím neděje a to jsem instaloval originálku na XP (hitman blood money) poradě prosím už jsem zoufalej Citovat
Otázka
CHheVvy
Nejdem mi spustit hra (BRAID) je to CZ verze a byla v archivu po extrahování můžete rovnou hrát ale napíše mi to
braid.exe systémová chyba
program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_39.dll. Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu.
Ale jak když nemám instalačku a ten soubor jsem hledal a nenašel prodadťe PLS
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.