Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Braid,Plants vs. Zombies, World Of Goo

CHheVvy

Recommended Posts

Čus tady máte indie hry Braid,Plants vs. Zombies, World Of Goo jsou velmi zábavné.

BRAID něco na způsob Mária akorát si hrajete s časem a hádankamy.

¨braid.jpg

Plants vs. Zombies snažíte se ochránit dům a tak stavíte takovou obranou linii clkm fajn.

Plants_vs_Zombies_017.jpg

World Of Goo hra od které jen tak neodejdete, logická a užasná stavíte sve kuličky tak aby se dostaly k odpadní rouře, téměř geniální.

world_of_goo_b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čus tady máte indie hry Braid,Plants vs. Zombies, World Of Goo jsou velmi zábavné.

BRAID něco na způsob Mária akorát si hrajete s časem a hádankamy.

¨braid.jpg

Plants vs. Zombies snažíte se ochránit dům a tak stavíte takovou obranou linii clkm fajn.

Plants_vs_Zombies_017.jpg

World Of Goo hra od které jen tak neodejdete, logická a užasná stavíte sve kuličky tak aby se dostaly k odpadní rouře, téměř geniální.

world_of_goo_b.jpg

Hry jsou v jednou zaheslovaném archivu Braid a World of Goo ( je čeština) Braid a Plants vs. Zombies jsou ihned hratelné World Of Goo je soubor exe ( instalačka+patch+čeština

Balíček má clkm 315mb heslo není, můj upload

Link ke stažení: http://uloz.to/2191025/indie-game-by-chewy.rar

Když dáte THX zlobit se nebudu a samozřejmě potěší. Kdyby byly nějaké závady tak se na mě obraťe.

NOVĚ PŘIDÁNO TRINE

trine-1.jpg

Hra je soubour .exe tedy instalačka nic nepotřebujete prostě nainstalujete a hrajete poku by něco nesedělo napište a poradím. POZOR na vysokou HW náročnost http://www.ulozto.cz/2222894/trine-by-chhevvy.rar , THX samozřejmě potěší je to můj upload omlouvám se že jsem nepřidal Light Of Altair to přidám později asi na CZshare kdyžtak napište kam to mám upnout.

Minimální konfiguaceCPU 3,2GHz,1 GB RAM, 128 MB GFX Doporučená konfiguaceCPU Dual Core 2,4 GHz, 1 GB RAM, 256 MB GFX

Odkaz ke komentáři

V PC sekci je warez zakázán, smaž ho, než to budu muset nahlásit...

Jen mi přijde trochu hloupý, že zrovna tyhle hry stahujete, podpořit koupí malé vývojáře je jediná šance, že podobných her bude vycházet víc. A zrovna Braid se dá teď koupit za 10 dolarů zde. Sám jsem ho koupil za 20 dolarů a nelituju toho. Kdybych ho ukradl, styděl bych se.

Odkaz ke komentáři

ježis připomínáš mi někoho ze školy taky hned utíká práskat :D jak malej kluk a je ti 18, jinak stěma hrama je to prostě jen o tom že lidi za to nechtěj platit když to mužeš mít zadara, třeba nemaj ani blbecj 10 dolarů. klidně to smažu jen poradˇjak mám smazat topic ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu