CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Čus tady máte indie hry Braid,Plants vs. Zombies, World Of Goo jsou velmi zábavné. BRAID něco na způsob Mária akorát si hrajete s časem a hádankamy. ¨ Plants vs. Zombies snažíte se ochránit dům a tak stavíte takovou obranou linii clkm fajn. World Of Goo hra od které jen tak neodejdete, logická a užasná stavíte sve kuličky tak aby se dostaly k odpadní rouře, téměř geniální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 úžasné to hry :) Plants vs. Zombies hraju už tři dny téměř v kuse :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 určitě zkus i World of Goo a Braid taky tě budou bavit jinak PvsZ hraju taky :D záhul hrát 4 hodiny v kuse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 mě upřímě baví nejvíce Braid a WoG takový méně chaoticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 dobre hry... World Of Goo...nej..nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 v pondělí možná přidám TRINE a LIGHT OF ALTAIR pište jaký je o to zájem když to bude chtít více jak 5 lidí budu pokračovat v uploadu indie her a vše je můj upload tam nahoře (není můj upload) je chyba za tu se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noAim Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Fakt super tyhle hru sou nářez hlavně world of goo x) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 ..dikes, vyzkousim.. ..zatim sem prosel trine a braid (este nedohrano) a je to prijemna zmena.. ..konecne zabavny hry, ktery nezabiraj 10GB na disku a sou porad o tom stejnym.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Čus tady máte indie hry Braid,Plants vs. Zombies, World Of Goo jsou velmi zábavné.BRAID něco na způsob Mária akorát si hrajete s časem a hádankamy. ¨ Plants vs. Zombies snažíte se ochránit dům a tak stavíte takovou obranou linii clkm fajn. World Of Goo hra od které jen tak neodejdete, logická a užasná stavíte sve kuličky tak aby se dostaly k odpadní rouře, téměř geniální. Hry jsou v jednou zaheslovaném archivu Braid a World of Goo ( je čeština) Braid a Plants vs. Zombies jsou ihned hratelné World Of Goo je soubor exe ( instalačka+patch+čeština Balíček má clkm 315mb heslo není, můj upload Link ke stažení: http://uloz.to/2191025/indie-game-by-chewy.rar Když dáte THX zlobit se nebudu a samozřejmě potěší. Kdyby byly nějaké závady tak se na mě obraťe. NOVĚ PŘIDÁNO TRINE Hra je soubour .exe tedy instalačka nic nepotřebujete prostě nainstalujete a hrajete poku by něco nesedělo napište a poradím. POZOR na vysokou HW náročnost http://www.ulozto.cz/2222894/trine-by-chhevvy.rar , THX samozřejmě potěší je to můj upload omlouvám se že jsem nepřidal Light Of Altair to přidám později asi na CZshare kdyžtak napište kam to mám upnout. Minimální konfiguaceCPU 3,2GHz,1 GB RAM, 128 MB GFX Doporučená konfiguaceCPU Dual Core 2,4 GHz, 1 GB RAM, 256 MB GFX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 V PC sekci je warez zakázán, smaž ho, než to budu muset nahlásit... Jen mi přijde trochu hloupý, že zrovna tyhle hry stahujete, podpořit koupí malé vývojáře je jediná šance, že podobných her bude vycházet víc. A zrovna Braid se dá teď koupit za 10 dolarů zde. Sám jsem ho koupil za 20 dolarů a nelituju toho. Kdybych ho ukradl, styděl bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ježis připomínáš mi někoho ze školy taky hned utíká práskat :D jak malej kluk a je ti 18, jinak stěma hrama je to prostě jen o tom že lidi za to nechtěj platit když to mužeš mít zadara, třeba nemaj ani blbecj 10 dolarů. klidně to smažu jen poradˇjak mám smazat topic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Myslím, že by bylo nejlepší jen smazat ty linky a nechat zde diskuzi o indie pc hrách - mohl bys upozorňovat na zajímavé kousky, psát k nim popisy, kolik stojí atd. Myslím, že by to docela dost lidí ocenilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ale to by mi admini dávno smazaly né ? kdyby se jim to nelibilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Souhlasím se Sirem.Od té doby co se taky snažím o vlastní tvorbu,zasadně podporuju indie vyvojáře tim že si třeba hru koupim na steamu nebo v jíné distribuční síti přes paypal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.