Mikelic Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Rada pro dnešní den: vykašlete se na tu stupiditu a raději stahujte Rock Band: Unpugged ! ;) a Rada pro tebe: vykašli se na pomlouvání her který si nikdy nehrál!!!! takže teď si di sednout do křesla a zamysli se nad tim co tady píšeš!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Sestra bude mít radost :-) Určitě zkusim i já.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Sestra bude mít radost :-) Určitě zkusim i já.... Zajimavy takovej prispevek sem cetl na pspiso ze je to pro moji sestru :D Zajimavy ze se na to vymlouvaj cimdal vic lidi... Bych se vsadil o moje boty ze zadnou sestru nema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Bych se vsadil o moje boty ze zadnou sestru nema :D :lol::lol::lol: .. Abych nebyl off, já to klidně stáhnu a ségru mám, ale té pučuju PSP jen na South Park :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 romeno ..."Hele nahodou sem se na film vcera dival a byl super :D:lol: jj Miley je kocka :love::D" OMG...pokud je ti 24 a tohle z tebe vypadne tak tu uprime LITUJU !. .. ses na tom hodne spatne !!! jinak ta hra bude tak jen pro maly deti co jsou hotovy z nejaky 15lety USA blbky co neumi zpivat,krasy taky moc nepobrala a ani hrat ve filmech.....kam ten svet speje?to je strasny...zlaty pokemoni a narutove proti tehle ....... ! dalsi upoutavka na hru at to neni uplne OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 romeno ..."Hele nahodou sem se na film vcera dival a byl super :D:lol:jj Miley je kocka :love::D" OMG...pokud je ti 24 a tohle z tebe vypadne tak tu uprime LITUJU !. .. ses na tom hodne spatne !!! jinak ta hra bude tak jen pro maly deti co jsou hotovy z nejaky 15lety USA blbky co neumi zpivat,krasy taky moc nepobrala a ani hrat ve filmech.....kam ten svet speje?to je strasny...zlaty pokemoni a narutove proti tehle ....... ! No a co že je romenovi 24 ? To je jako starej na 16-ti letou zpěvačku ? A že moc krásy nepobrala ? Neříkám, že je Miss světa, ale chtěl bych vidět tebe ty krasavče .. lituj sebe ! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 No a co že je romenovi 24 ? To je jako starej na 16-ti letou zpěvačku ? A že moc krásy nepobrala ? Neříkám, že je Miss světa, ale chtěl bych vidět tebe ty krasavče .. lituj sebe ! :roll: U nas ve měste je jeden co mu je 23 a chodí se 17 a docela jim to klape už dlouho... ;) Muj fotřík se taky občas podíva na 20.. a je mu 40.. tak nic na tom nevidim že se romenovi líbí 16 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 U nas ve měste je jeden co mu je 23 a chodí se 17 a docela jim to klape už dlouho... ;)Muj fotřík se taky občas podíva na 20.. a je mu 40.. tak nic na tom nevidim že se romenovi líbí 16 ??? :lol: Ty si vul :) Ja sem nemyslel, že neni starej na vztah, ale na to, aby ju poslouchal, fandil jí atp. :D Lockněte to už xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 N1cCo ... hehehe... tys tomu dal :D ... tohle bylo mysleno ze ve 24 by mohl mit rozum a ne obdivovat takovehle sra... pro deti cim nas krmi USA taky sem pro LOCK :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Hele jakej lock!Bavite se o blbostech tohle je snad topik o hre jesti chcete tak si udelejte topik v ostatnich diskuzich nemam pravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 jj mas :D.Reknu to takhle:Mymu nepravimu dedkovi je kolem 58 a su*al s 16ti letou holkou:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 jj mas :D.Reknu to takhle:Mymu nepravimu dedkovi je kolem 58 a su*al s 16ti letou holkou:D. ježiš málem jsem spadl ze židle :wohow:. To že ta hra je třeba pro malý neznamená že si ji nemůže zahrát někdo starší....Jo a Miley je kočka!!!:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laserdance65 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Koukám že všichni fandové jsou pořád bez linků :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Koukám že všichni fandové jsou pořád bez linků :D Nevim proc jim to trva tak dlouho jedna holka nebo kluk to rozbaloval 4.8.2009 video je na youtube.Proc to neupne sakra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 All : Ja nerekl ze bych ji fandil . Jen si o tehle holce myslim ze by to mohla i nekam dotahnout . Ma peknou barvu hlasu , i dobry styl a rytmus . Samozrejme sem videl mnohem lepsi filmy ale tohle vylozene brak nebyl... MjollniR : Me klidne lituj , ja se divam na filmy ktere me bavi a posloucham hudbu ktera se mi libi . Nemam vyhraneny styl a neridim se tim co je prave in .... Vrat se radej k tem pokemonum ...Asi nevis co je to byt sam sebou a ridis se nazory kamaradu , takovim rikam ocasci...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 romeno jsem pro. Nicco ma opavdu segru a abych nebyl off topic ta hra by me docela zajimala vyzkousim ji nekdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Download link zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=63204 Uz to taham :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Ted jsem si to pustil a neni to šlatný už mam za sebou koncert na výbornou :D Zkuste to neni to tak špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 A co se tam vubec dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Stáhl,dal do PSP, zahrál a smazal... . To je prostě blbost jak ten seriál ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ja to ani stahovat nebudu:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Muj gameplay!!!! Muziku jsem pridaval ve wmm tak je trosku posunuta... Udelejte si obrazek sami jestli ji stahnout nebo ne... Klidne sem piste komentare co si o tehle hre myslite a netlachejte tu o neakym filmu jestli je super nebo stoji za... Tohle je topik o hre! Video v priloze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Stáhnul jsem to a byl jsem překvapen. Na jednu stranu totální blbost a na druhou totální nářez a sranda. A Miley je fakt kočka jak neco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Tak jsem to dohrál a říkam neni to špatný na odreagování ,ale je to spíš pro holky....můžete tam vyzdobit podium a taky měn it oblečení a doplnky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Není to špatný...ale je to fakt krátký (13 songu a šlus), je to pro menší a v každym směru jednodužší než rock band...ale odreagovačka dobrá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.