Anatolian Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Ahoj.. Koupil jsem si Final Fantasy VII z PS Store,ale v PSP mi nejde spustit.. Mam 5.00 M33-6. Nevite nekdo co je v tom za hacek? Neni to nejaka ochrana sony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spuntix Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 nechapu... proc sis kupoval tu hru kdyz mas flesnute psp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 To je jedno ne-mimochodem dela to spousta jinych lidi.. Tohohle stribrnyho slima mam novyho jen par tydnu.. Chtel jsem hrat jeste nez mi prijde pandorka.. S OFW hra spustit sla ted,co jsem si ho flashl,uz spustit nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 nechapu... proc sis kupoval tu hru kdyz mas flesnute psp..třeba chtěl poctivě:D nebo mu to nešlo taky spustit,jinak k otázce,co ti to napíše když to chceš spustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 třeba chtěl poctivě:D nebo mu to nešlo taky spustit,jinak k otázce,co ti to napíše když to chceš spustit? Jednoduse.. Game could not be started (CA000006) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MjollniR Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 na nejakym zahranicnim foru sem nasel podobny problem a tam pisou at to stahne znova a pak mu to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 na nejakym zahranicnim foru sem nasal podobny problem a tam pisou at to stahne znova a pak mu to jede Nad tim jsem premyslel taky,ale jen to stahovani a instalace zabere hodinu a pul casu.. A hlavne bych musel updateovat na 5.51 OFW (jelikoz jsem se na obchod nedostal s zadnym ze zminovanych "funkcnich" CFW) a pote opet flashovat.. Neexistuje jiny zpusob? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spuntix Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jednoduše stáhni z netu a bude to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jednoduše stáhni z netu a bude to... mno tak jsou to vyhozeny prachy.. Kdyby nahodou nekoho neco napadlo napiste.. Dekuju za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 nejsou, tys to koupil v dobe kdys to nemohl mit jinou cestou, kdyz ti to ted nejde, tak by tvemu svedomi nemelo vadit ze je to stazeny z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 nejsou, tys to koupil v dobe kdys to nemohl mit jinou cestou, kdyz ti to ted nejde, tak by tvemu svedomi nemelo vadit ze je to stazeny z netu To je pravda no :) Helet Luk. on tady myslim existuje topic neco jako prodej koupenou hru z PS Store.. Kazda hra lze stahnout myslim az na 5 ruznych psp... Tak jim to zkusim nabidnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jj je, tyka se to predevsim PS3, ale myslim ze na PSP je ot to same :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 1 ) ta hra nejspíš vyžaduje psolední FW 2 ) flashoval si přes pandoru ? mohla by to být chyba PSN souboru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 není to náhodou tím, že PSN teď blokuje CFW přístup? mam pocit že si to už nestáhneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 FF VII z PS store mám, vyžaduje FW 5.50. Flashni si FW 5.50 GEN-A.. Nemusíš jít na OFW a hra ti pojede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 kdyby hra potrebovala novejsi fimware napsalo by to ze to chce novejsi fimware ..:D zkousel si zmenit umd iso mode??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 1 ) ta hra nejspíš vyžaduje psolední FW2 ) flashoval si přes pandoru ? mohla by to být chyba PSN souboru Ano flashoval jsem pres pandoru,ale to uz pro mne nei problem.. Uz z PS Store stahovat nebudu koukal jsem na ucet a penize za hru si strhli dvakrat :roll: Jen se to pokusim nejak spustit a budu radsi stahovat.. Jen nemuzu najit ten topic,kde muzu nabidnout tu hru na prodej.. Zkousel jsem ledacos me napadlo,co s tim ma souvislost a vzdy mi vyjela jen temata,kde se zabyvaji,jak se na PSS vubec dostat a podobne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 je možné, že si při flashování poškodil PSN soubor, který je pro každé PSP unikátní... proto ti ta hra nejde, můžeš ještě zkusit ten FW 5.50 jinak prodej PSN her - co třeba sekce PSp Prodám ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anatolian
Ahoj.. Koupil jsem si Final Fantasy VII z PS Store,ale v PSP mi nejde spustit.. Mam 5.00 M33-6. Nevite nekdo co je v tom za hacek? Neni to nejaka ochrana sony?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts