Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hoj. Hledal jsem, ale nenašel. Chybí mi tu téma k PS Home. Nevím jak vás, ale mě ta služba (mám PS3 teprve chvíli) docela dostala. Taky si někdo vybavujete váš byt, chodíte hrát poker a podobné volovinky místo toho abyste pařili normální hry? :D Já u PS Home pravidelně zakončuju herní den - například ve Wipeout muzeu na tanečním parketu :)

Pokud jste podobně ujetí jako já, podělte se o vaše nicky. Uděláme nějakou párty nebo tak :D

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
:-) take sem se chtel prihlasit do klubu a do ted nikdo ani nereagoval na pozvanku. nick mam stejny jako tady a take vetsnou vecer nakouknu do home ale kulecnik nemam :-) takze prijdu k tobe .-D

Určitě přijď :) Proto jsem to taky kupoval :) (ty šipky jsou taky zajímavý). Škoda, že není na prodej poker, u EA se na něj dlouho čeká...

Jinak mě napadlo... nejde do toho bytu nějak dát hudba?

Odesláno
infamous, fat princess, motorstorm pr, lbp, marvell vs capcom, death track ress a mám objednáno modnation racers

problém bf1943 je, že ho tady moc nikdo nehraje, takže stejně hraju s quick play

Aha, já myslel že máš střílečky, tahle se to asi bude víc hodit ta klávesnice :D.

To řeknu, že máš kulečník v baráku, a ne v klubu :D. Šipky máme taky, kulečník takovej domácí udělanej, ty máš koupenej?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu