Logistickman Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Hoj. Hledal jsem, ale nenašel. Chybí mi tu téma k PS Home. Nevím jak vás, ale mě ta služba (mám PS3 teprve chvíli) docela dostala. Taky si někdo vybavujete váš byt, chodíte hrát poker a podobné volovinky místo toho abyste pařili normální hry? :D Já u PS Home pravidelně zakončuju herní den - například ve Wipeout muzeu na tanečním parketu :) Pokud jste podobně ujetí jako já, podělte se o vaše nicky. Uděláme nějakou párty nebo tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 mám to jako ty vetšinou večer nick evilive04CZ ps.všiml jsem si že už nikdo nechodí do klubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Jen tak mimochodem - doukoupil jsem do bytu kulečník a šipky, takže o zábavu je alespoň na chvíli postaráno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 :-) take sem se chtel prihlasit do klubu a do ted nikdo ani nereagoval na pozvanku. nick mam stejny jako tady a take vetsnou vecer nakouknu do home ale kulecnik nemam :-) takze prijdu k tobe .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 obcas tam chodim kdyz se nudim a je to docela fajn ale jen me sere ze nektere sluzby sou za penize.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 ps.všiml jsem si že už nikdo nechodí do klubu. Já tam chodil každou chvilku, ale jen vyjímečně jsem tam na někoho narazil tak už jsem tam přestal chodit... je tam prázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldop306 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 v PS home sem každou chvíly Koldop306 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 :-) take sem se chtel prihlasit do klubu a do ted nikdo ani nereagoval na pozvanku. nick mam stejny jako tady a take vetsnou vecer nakouknu do home ale kulecnik nemam :-) takze prijdu k tobe .-D Určitě přijď :) Proto jsem to taky kupoval :) (ty šipky jsou taky zajímavý). Škoda, že není na prodej poker, u EA se na něj dlouho čeká... Jinak mě napadlo... nejde do toho bytu nějak dát hudba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ono jde do Home dát kulečník apod? Asi to začnu znova hrát... Do Home jsem chodil furt, i do klubu, ale časem to vyšumělo tak jsem se na to vykašlal, nikdo mi ohledně toho ani nepsal, tak jsem tam nechodil. Ale klidně začnu, HS i klávesnici mám, tak není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Můžeme dát klidně turnaj nebo tak, těch stolů mám neomezeně a šipek taky :) Bohužel headset a klavesku nemam. Ona se dá připojit kláveska i k PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ona se dá připojit kláveska i k PS3? Mě k ps3 funguje i klasická klávesnice na usb za 99,- Ale vůbec to k PS3 nevyužívám, Headset je jednoduší a komfortnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Buď ofiko, bezdrát, nebo Logitech taky bezdrát malou klávesnici, a nebo normální od PC přes USB. Prostě jí tam píchneš a píšeš, ale nepíše to háčky atd, jede to podle té jejich Sony PS klávesnice, ale na to to postačí :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 jj klavesnice se dá připojit ale samozřejmě musí bejt usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 A já ji musel prodat :/ Popřemýšlím nad headsetem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 HS se ti hodí i do všech her, Home nevyjímaje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Ale jen kvůli home se mi zatím nechce kupovat... u ostatních her ho moc nevyužiju - nemám ještě bf:bc2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Tak u KZ2 ani u BF43 to nevyužiješ?Co máš ještě za hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 infamous, fat princess, motorstorm pr, lbp, marvell vs capcom, death track ress a mám objednáno modnation racers problém bf1943 je, že ho tady moc nikdo nehraje, takže stejně hraju s quick play Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Určitě přijď :) Proto jsem to taky kupoval :) (ty šipky jsou taky zajímavý). Škoda, že není na prodej poker, u EA se na něj dlouho čeká...Jinak mě napadlo... nejde do toho bytu nějak dát hudba? posli mi tedy pozvanku do klubu ..Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 to není klub... mám to v bytě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 infamous, fat princess, motorstorm pr, lbp, marvell vs capcom, death track ress a mám objednáno modnation racersproblém bf1943 je, že ho tady moc nikdo nehraje, takže stejně hraju s quick play Aha, já myslel že máš střílečky, tahle se to asi bude víc hodit ta klávesnice :D. To řeknu, že máš kulečník v baráku, a ne v klubu :D. Šipky máme taky, kulečník takovej domácí udělanej, ty máš koupenej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 ale on myslí v home bytě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 v mém ps home apartmánu :D :D "Doma" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Btw... co dát turnájek v kulečníku? (v PS Home apartmánu) Stolů mám dost. Kdo má zájem ať se ozve :). Když budeme alespoň 4 (ať si zahrajeme), tak to uspořádám. Sorry za doublepost, potřeboval jsem to tady trochu zaktualizovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Tak to kurva řeknu, já jako byt pochopil reálnej byt :D. Kdy? Klidně bych do toho šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.