xRay Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Stejnej problem po updatu se mi PS HOME uplne zmrazil a musel jsem uplne vypnout PS3 abych se z toho vyvlik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 O tomhle vím je to známá chyba, která se vyskytuje na některých konzolích. Zatím nikdo neví proč tomu tak je a jediným a funkčním řešením (vlastní zkušenost) je vymazat Home a znovu stáhnout. Nebo počkat na opravný patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeEyes Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Hele kdyz zkusim smazat a pote stahnout a nainstalovat,tak mam 3 otazky. 1.Jak asi dlouho to bude trvat ? 2.Zmizi mi vsechny trofeje,profily,obleceni atd... ? 3.Ma stim nekdo zkusenosti ?:idea::idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 ne nezmizi home vyuziva tvuj PSN ucet kde je vsecko ulozeno... O trofeje nemej strach ale nvm jak je to s tim oblecenim a nabytkem... podle me by ani to se nemelo ztratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Stejnej problem po updatu se mi PS HOME uplne zmrazil a musel jsem uplne vypnout PS3 abych se z toho vyvlik... tak jsem si včera konečně udělal čas abych tento problém testnul taky na svým ps3. opravdu je tomu tak jak píšeš, po upgradu na 1.30 to zamrzne vždy při kroku s nápisem initialising... a přesně tak jako píše hoogen jsem nakonec risknul a vymazal PS Home aplikaci přes trojúhelníček (XMB > PSN > Playstation Home). Pozor - né v gamedata a ani né v savegame! Aplikace má cca 3GB podle nastavení. Pak jsem ji znova postupně stáhnul a už vše jede! Co se týče nastavení, uložených slotů s vlastními postavami, zakoupených hader a věcí atp vše v pohodě, nic se neztratilo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mate Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 tak jsem si nainstalil taky PS Home... je tu nekdo, kdo to jeste porad vyuziva a kdo by se scuknul? Existuje ten PS CZ klub nebo je to mytus? Jo a jdete vecer na to Halloween parbu? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzzara Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 jasně že to ještě využíváme :) cz kluby jsou,ale ještě jsem nezažila abych tam vlezla a někdo tam byl, spíš všichni choděj různě po home...tak si mě třeba hod do přátel na ps3 a někdy tam můžeme zajít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mate Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Oki.. ozvu se, diky.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrnis Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Zdar lidi, chci se zeptat, jestli home ještě používáte? Koupil jsem si PS3 nedávno a tohle vypadá docela zajímavě, ale vubec netušim jak si tam přidávat věci co se tu všude píšou, jako trofeje nebo třeba nábytek. V mallu sice nějakej je, ale zas takovej fanda do toho nejsem, abych dal za pohovku kilčo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrnis Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 jo a ještě jsem se chtěl zeptat, kde vezmu třeba tu hi-fi věž, pže tu jsem v shopu nenašel ani za peníze.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Je tady někde na fóru nějáký seznam CZ klubů? chtěl bych se někam přidat...už se tam nechci potulovat jak bezdomovec:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Takže dnes jsem se konečně na sebe naštval, sebral se a vytvořil český PS Home klub s názvem Czech Ragdoll Club, mluví se zde česky, kapacita osob omezená, takže neváhejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 HexeH- a jak lze vstoupit, měl bych zájem :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 HexeH- a jak lze vstoupit, měl bych zájem :). ok pošlu ti pozvánku, btw dnes ve 21h naplánována uvítací párty, hledej podle názvu klubu a mé PSN ID znáš, a kdyby ne - Dannyielsson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak co bude, jsme tu sami dva :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 RaiDave: Jo, to by mě taky zajímalo, Home je super ale když tam chodim sám je to o ničem. Kecat s Rusama nebo Francouzema mě nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Tak co bude, jsme tu sami dva :D. tak to nakonec nebylo vůbec tak zlý, pokecali sme, paráda, doufám že zítra mezi 20-21h se objevíte někdo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Lidi na HOME bych chodil, kdyby tam byli češi, myslím že jsem tam našel jen 2 "klany", prostě spolky. Jinak, nezkoušel jsem to ale funguje tam headset (ne že bych ho měl, ale zajímá mě to, telefonuju přes kamerku :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinalShazam Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 ahoj,moc HOME nepoužívám,nebaví mě taky bavit se jan ,,jak se máš,odkud jsi ...a tak dokola,, můžeš mi poslat pozvánku? moc rád bych se přidal k vám. Muj nick je - DeadShazam. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 ahoj,moc HOME nepoužívám,nebaví mě taky bavit se jan ,,jak se máš,odkud jsi ...a tak dokola,, můžeš mi poslat pozvánku? moc rád bych se přidal k vám. Muj nick je - DeadShazam. Díky :) ok večer po 20h, rád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 HexeH: Jo, pokecali sme suprově, a kdybych mohl, ještě bych tam hoďku byl, a dneska to dokončíme :). Budu tam určitě od 8. Kdokoli další je vítán :). O headsetu opravdu nevím, ale zkusit to můžu, mám dokonce 2 :D. (Nokia BT sluchátka a SONY PS headset) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 funguje držením tlačítka R2 mluvíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Taky bych se chtěl přidal, poslední dobou jsem tam sice moc nechodil ale teď by to mohla být zábava... až budu na Home tak pošlu žádost o přijetí :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Taky bych se chtěl přidal, poslední dobou jsem tam sice moc nechodil ale teď by to mohla být zábava... až budu na Home tak pošlu žádost o přijetí :wohow: jj pošli nebo napiš tvé psn id, jinak dnes to nějak nedávám, ale zítra už jo)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 já bych tam taky rád pokecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.