WaRDoG Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 mohu se taky kdyztak pridat? ja v tom jeste docela plavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Je to tam pěkný a útulný zrovna jsem tam byl... v tomhle jsem novej dá se tam pustit nějáká hudba nebo tak něco, je tam i ta televize co nějákej film :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 já bych tam taky rád pokecal už jsem ti poslal pozvánku mohu se taky kdyztak pridat? ja v tom jeste docela plavu :D jakmile se dostanu k ps3 tak tě přizvu, dej hledat přesnej název klubu v navigátoru ps home Je to tam pěkný a útulný zrovna jsem tam byl... v tomhle jsem novej dá se tam pustit nějáká hudba nebo tak něco, je tam i ta televize co nějákej film :D hudba asi jo ale je třeba mít koupenou věž nebo rádio za real money, viděl jsem v jednom shopu radio s oldies ale to mne moc nenadchlo( pokusím zjistit jestli se dá splašit i něco jiné v eu ps home. jinak ta tv nahoře nefunguje bohužel( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 HexeH: S Radkou sme to probírali, a chtělo by to celej ten barák překopat :D. Mimo to, máš fakt super holku :). Dneska tam nebudu, zas se někdy domluvíme a pokecáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 HexeH: S Radkou sme to probírali, a chtělo by to celej ten barák překopat :D. Mimo to, máš fakt super holku :). Dneska tam nebudu, zas se někdy domluvíme a pokecáme. už jsem inicioval přestavbu a rozdal pravomoce :D díky, jsem moc rád že jsi se zastavil i ostatní, jakmile bude večer čas tak se tam zase ukážu :D zde jsou ukázky mých vlastních avatarů s výzvou pro ostatní: pochlubte se taky s těma svýma 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Nějak jsem nepostřeh, kde se scházíte... kdyžtak bych se někdy stavil, s Čechama to může bejt v pohodě, dosud jsem hrál jenom šachy s amíkama... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 HexeH: Jasný, jenže teď nějak moc času nemám, dneska ani zejtra, ale co myslíš v pátek, mohl bys? Nejlíp kolem 7, to platí i pro ostatní :). RiwiX: Jednoduše, až tě přijmeme, přijdeš za námi do našeho hnízda, je to takovej baráček, kde se dá posedět a pokecat. Nic moc, ale na začátek dobrý :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 HexeH: Jasný, jenže teď nějak moc času nemám, dneska ani zejtra, ale co myslíš v pátek, mohl bys? Nejlíp kolem 7, to platí i pro ostatní :) jj času moc není ale ten pátek kolem 19hod by mohl u mne taky klapnout, takže lidi, slyšeli jste doufám 8) Nějak jsem nepostřeh, kde se scházíte... kdyžtak bych se někdy stavil, s Čechama to může bejt v pohodě, dosud jsem hrál jenom šachy s amíkama... :D pošlu ti pozvánku do klubu (Czech Ragdoll Club) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 já se v tom vůbec neorientuju, mohl by mě někdo kdyžtak navádět? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Tak jsem přijmul pozvání, zejtra se tam večer půjdu podívat, doufam, že tam někdo bude... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jj času moc není ale ten pátek kolem 19hod by mohl u mne taky klapnout, takže lidi, slyšeli jste doufám 8) (Czech Ragdoll Club) Já mám tenhle týden odpolední takže jedině v 7ráno :roll:... každé dopoledne tam zavítám ale vždy prázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Já mám tenhle týden odpolední takže jedině v 7ráno :roll:... každé dopoledne tam zavítám ale vždy prázdno omlouvám se moc, ale néní moc času, a když je tak přítelka drtí mulťák Uncharted2-)) ale v ten pátek to platí...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 omlouvám se moc, ale néní moc času, a když je tak přítelka drtí mulťák Uncharted2-)) ale v ten pátek to platí...! V pohodě, prěd chvíly jsem tam byl a zase prázdno ale teď už mi na tv běží taktéž U2 online :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Czech Ragdoll Club volá po nových členech, právě jsme tu 4 lidi online!!! hej hola pojďte sem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Kdyžtak pokud mi dáte práva a trochu volnější ruku, trochu bych zkusil ten domek vylepšit... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Kdyžtak pokud mi dáte práva a trochu volnější ruku, trochu bych zkusil ten domek vylepšit... :) Mam dojem že to včera kluci zkoušely ale upravovat může pouze vlastník klubu... nebo že bych to špatně pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Kdyžtak pokud mi dáte práva a trochu volnější ruku, trochu bych zkusil ten domek vylepšit... :) Mam dojem že to včera kluci zkoušeli ale upravovat může pouze vlastník klubu... nebo že bych to špatně pochopil? vypadá to tak, že upravovat nábytek může majitel klubu, a pozvat a managovat lidi v klubu můžou i zvolení max 4 sub-leadeři. jde o to, že nábytek a téměř skoro vše zajímavé vybavení se musí nakoupit za reálné peníze. já tam mám jen základní nábytek ale i ten něco málo stál. dobře vybavený klub přijde jeho majitele okolo 2tis korun českých jak jsem byl nedávno poučen. nadále je třeba platit i měsíční nájem. takže nic levného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 a není lepší se scházet v realu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Sub-leader nemůže hýbat s nábytkem. V reálu by to bylo lepší, jenže když já sem z Havl. Brodu (u Jihlavy), jeden z Prahy, druhej z Brna, tak jak to chceš udělat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Tak bychom to mohli nadále provozovat u jednotlivých lidí v bytech, oživilo by se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 No nevim, tohle mi přijde i vhodnější, ale záleží na domluvě že jo :). Každopádně přijďte někdo, sme tam vždycky sami 2 :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 když mi řeknete jak se tam dostanu :D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 On ti někdo pošle pozvánku... a měli bychom si víc domluvit, kdy se scházet, mluvilo se o 19:00, ale to už tam nikdo nebejvá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 kde tu pozvánku pak najdu? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 V Home dej Start, pak Club a tam Invites. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.